Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Számotokra fontos h egy...

Fiúk! Számotokra fontos h egy lánynak szépek legyenek a fogai?

Figyelt kérdés

Mármint nekem volt egy balesetem és letört az első két fogam fele, és megcsinálták de az egyikbe drótót raktak és kicsit fekeésebb mint a másik. És olyan sztem mint ha rohadt lenne.:S pedig a nővéreim szerint nem.

Így meg sokszor nem mosolygok nyitott szájjal pedig sokat röhögök állandóan és ha látok egy helyes srácot nem nyitom ki a számat. Nagyon fontosak a fogak? Ha az arc szép, meg a többi minden is.?!

2010. jan. 16. 15:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem ngayon fontos, mert az illető ápoltságát mutatja.
2010. jan. 16. 15:55
 2/8 anonim ***** válasza:

az biztos, hogy ne a nővéreidet, és ne is a hozzád közelállók véleményét kérdezd erről, mert ők bizony elfogultak, adott esetben nem akarnak megbántani, tehát az ő véleményük nem mérvadó, mert nem szubjektív.

esetleg linkelj be egy fotót magadról, ahol csak a fogaid látszanak.

lehet még szebbet csináltatni, ebben biztos vagyok, bár ez plusz kiadás nyilván.

2010. jan. 16. 16:03
 3/8 anonim ***** válasza:
*szóval az ő véleményük nem objektív.
2010. jan. 16. 16:04
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát nekem nem ez a legfontosabb, nekem nem elvárás a hollywoodi mosoly.

ne rohadjanak a fogai, ennyi "elvárásom" van csak.

2010. jan. 16. 16:04
 5/8 A kérdező kommentje:
16:03-as tudom. azért vagyok bizonytalan. Képet nem szeretnék, neharagudj.
2010. jan. 16. 16:08
 6/8 anonim ***** válasza:

oké, rendben. :)

csak fotóval (amin csak a fogad látszik) egyszerűbb lenne megítélni, hogy csak egy pici szépséghiba, vagy érdemes vele jobban is foglalkozni.

2010. jan. 16. 18:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem eleve nem lehet szép úgy egy arc ha a fogak nincsenek rendben, elvégre az arc legmeghatározóbb része maga a mosoly. Ráadásul csálé, lapátfogak pl. a száj formáját is meg tudják változtatni negatívan. A rohadós fog meg tényleg ápolatlanságra utal mint pl. zsíros haj is. De nyilván a te esetedben nem erről van szó. :)
2010. jan. 16. 20:06
 8/8 A kérdező kommentje:
hát épp ezaz, mert tényleg adok magamra minden téren. Normális öltözködés+ápolt haj+bőr minden! Arcom is szép.(nem nagyképüségből) Meg mindig mosolygok kedvesen, már kiskorom óta. És az ismerőseim tudják mert ott voltak a balesetnél.De ha egy fiút megismerek nem azzal akarom kezdeni h elmesélem meg tök ciki erről beszélni na és kellemetlen. De mind1! köszönöm a válaszokat! AMúgy nem csálék a fogaim mert van éjszakai fogszabályzóm is az alsó fogak miatt. És már tök szép. szval tök rossz:( de köszönöm:)
2010. jan. 16. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!