Mennyire fontos, hogy egy lánynak szép fogai legyenek?
Attól még hogy sárga, szerintem lehet szép. Ritka, akinek hófehér fogai vannak és szépek meg még igaziak is. Ha gondozod őket, akkor már szépek.
Ami csúnya: elhanyagolt, lyukas, hiányos, fogköves.
nem akarlak elkeseríteni, de a hófehér fog színe adottság, ugyanúgy, mint a hajszín. Lehet, neked sosem lesz fehér, de attól még szép, ha kicsit sárgább. (Persze nem a nikotinsárga fogakra gondolok.)
Férjemé hófehér, enyém sárgább, pedig ugyanazzal mossuk, sőt én még többször szoktam, mint ő. Hiába.
Hát tudom, hogy nincs mindenkinek több tízezre rá, de én kb. 1éve érdeklődtem a fogorvosomnál, hogy mennyiért fehérít.
Pl. az enyém 10ezerért. Egyáltalán nem élek "nagylábon", de asszem' ez nem olyan nagy összeg, hogy akit nagyon zavar, az ne csináltassa meg.
Szóval szerintem érdeklődj rá te is :)
Még ha 1-2 hónapot spórolnod is kell érte, akkor is megéri szerintem és nagyobb lesz az önbizalmad is :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!