Ezek a ruhák milyenek? Szépek és jók egy 12-13 éves lánynak?
Figyelt kérdés
linkelnétek még képeket...kösz előre is :D
2011. júl. 2. 20:12
21/26 anonim válasza:
ku*vásak.nézd már meg milyen nők reklámozzák.
én 14/L vok,de fel nem venném egyiket se! és hozzáteszem szeretek csinosan öltözködni,de nem így.
majd vedd fel 17 évesen. de ne most.
22/26 anonim válasza:
Szerintem még 17 évesen se. Meg később se. Rettentően közönségesek.
22L
23/26 anonim válasza:
kiscicám nézd már meg a modelleket.
24/26 anonim válasza:
polyvore-t nézegess inkább =) tudom h ott meg idősebbeknek való szettek vannak, de lehet ott is találni fiatalosabbakat.Amúgy itt nagyon "menők" ezek a ruhák, tipikusan 15-18 évesek hordják (bár nem minden 15-18 éves,hála ).Ilyen ruhákat NŐK nem hordanak, de rajtad meg extrán nevetségesen állnának :D de vedd fel nyugodtan, vkin mindig kell röhögni :D
25/26 seszti2000 válasza:
Ez biztos,hogy nem tetszene neki mivel nekem sem tetszik inkébb valami pólót és agy rövid nacit válassz neki egy egy hozzáillő kiegészitővel
26/26 seszti2000 válasza:
Ha szeretnéd küldök neked az email cimedre egy képet.csak add meg nekem az email cimedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!