Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem mernek szépek lenni a csajok?

Nem mernek szépek lenni a csajok?

Figyelt kérdés

Hátha ti választ tudtok adni erre, mert sehogy nem értem. Én ilyen szexibb ruhákat hordok a legtöbbször. Mindig sokan mondják a lányok közül is hogy milyen jól néz ki, de ők nem mernék ezt bevállalni. Na és ezt nem értem, hogyhogy nem mernék? Mitől félnek? Hogy tetszeni fognak másoknak? Én mióta így öltözöm még csak jó véleményeket kaptam mindenhonnan, mindenkinek tetszik, és ez jó érzés, ők meg nem merik? Mióta kell bátorság egy ruha felvételéhez? Ilyenről még nem hallottam. Nekem ami megtetszik azt felveszem. Nincs olyan hogy nem merem. Ti mit gondoltok? Van olyan ami nektek tetszik de nem meritek felvenni? Ha igen, miért?

Bocs ha hosszú lett...

2012. jan. 18. 14:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

1. Mert ha valaki eltér az átlagtól azt az emberek megbámulják, kevésbé intelligens egyedek meg is szólják, ezt akarják elkerülni

2. A kivágott darabokat hordó nőket gyakran r*bancnak titulálják

3. Nincs meg hozzá az alakjuk

Az elsődleges ok a szociális megfelelés. Mondjuk hozzáteszem, szerintem nem kell semmit se kipakolni ahhoz, hogy valaki szép legyen.

2012. jan. 18. 14:49
 2/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ez azért van, mert egy szexisebb ruhában nyilván többen megnézik az embert, és van olyan lány, akit ez zavar. Nem az, hogy szépnek találják, hanem hogy mindenki bámul rá.

Egyébként én is szívesen veszek szexibb ruhákat, de mostanában nincs hozzájuk hangulatom. Maradok a kevésbé feltűnő, de csini daraboknál. :)

2012. jan. 18. 14:51
 3/14 anonim ***** válasza:
Mit értessz pontosan szexi ruha alatt? Miniszoknya pl.?
2012. jan. 18. 15:03
 4/14 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele,ma reggeli is például egy kivágottabb felsőt akartam felvenni,már este szépen el is készítettem meg minden,aztán reggelre elment az önbizalmam és kerestem gyorsan valami mást :(
2012. jan. 18. 15:23
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
A szép és a szexi távolról sem ugyanaz. Nagyonis szép lehet egy nő visszafogott ruhában, míg szexis darabokban inkább csak jól néz ki, jó megnézni, hogy kivan mindene, de ez nem a szépség.
2012. jan. 18. 16:01
 6/14 anonim ***** válasza:
Utolsó, ott a pont.
2012. jan. 18. 16:06
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy csinos rajtad valami. Lehet, hogy rajta is az lenne, de ha teszem azt 78 kiló 150 centihez, akkor inkább nevetséges lesz ugyanabban a cuccban. Meg vannak tuhák, amiket egyszerűen tudni kell viselni, ez nem mindenkinél adott.

Szexinek és szépnek lenni marha különböző amúgy. Az ilyen cuccokat inkább megtartom privát felhasználásra, vagy megfelelő egyéb alkalomra. ;) Mert elég idegesítő tud lenni, mikor az ember minden férfitól kapja a kéretlen ajánlatokat. Nem vagyok attention-whore, hogy szükségesnek tartsam, én ezért nem veszek fel ilyen dolgokat pl. (csak h legyen egy ilyen álláspont is)

Amúgy meg attól, hogy a szexi cuccaidra csak jó véleményt kaptál... tedd hozzá nyugodtan, hogy szemtől szembe, a hátad mögött biztosan kedves dolgokat mondanak rólad (is).

2012. jan. 18. 16:38
 8/14 anonim ***** válasza:

elsőt osztom.

30/f

2012. jan. 18. 17:13
 9/14 anonim ***** válasza:

Nekem az a furcsa, hogy sokan nem mernek színeket hordani,mert még látszódnának,nos nekem a szinekkel semmi bajom. A szexis cuccokkal annyi gondom van,hogy szivacsos melltartóban sincs sok mellem,a mini dolgokat meg azért nem hordok mert félek,hogy felcsúszik és ki lesz belőle mindenem. Magassarkúban meg már elérném a 190cm-t. Meg nem szeretem mutogatni bőröm ameddig nem lesz meleg idő.Egyébként jó izlésem van és elégedett vagyok vele.

27/n

2012. jan. 18. 18:02
 10/14 kiscica005 válasza:
Attól függ nektek már mi számít szépnek...De egyébként ha teljesen máshogy öltözünk mint más akkor egyből megnéznek,kibeszélnek,éppen viccesnek találják stb...
2012. jan. 18. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!