Milyen olyan ruhamárkák vannak, amik a felső kategóriához tartoznak, de nem sznob kinézetűek és tényleg szépek?
Figyelt kérdés
Mondanátok ilyen márkákat? Lehetőségem lenne rá, hogy ilyen ruhákhoz jussak, de nem vagyok bennük otthon és nem tudom milyen márkából válasszak... A lényeg hogy ezek ismert márkák legyenek, tehát ne ilyen kisebb márkákat mondjatok, amiket csak kevesen ismernek és csak egy szűkebb rétegnek vagy szubkultúrának árulnak ruhákat meg ilyesmik.2011. máj. 6. 21:30
1/15 A kérdező kommentje:
Akár ilyen Louis Vuitton árkategóriájúakat is mondhattok, csak mondjuk az szerintem ronda.
2011. máj. 6. 21:34
4/15 A kérdező kommentje:
embereek, azért ennél kicsit drágábbat :D
2011. máj. 6. 21:44
6/15 anonim válasza:
Hozass Párizsból ruhákat,ott találsz elég drágákat is.
7/15 anonim válasza:
Chanel, Gucci, Versace, Jimmy Choo, Armani, Guess, Marc Jacobs, Prada, Dior, Givenchy, Dolce&Gabbana, Valentino, Dior, Hermes, Burberry.
Ennyi jutott eszembe a nagy márkákból. Bár ezek között van ruha, cipő, táska, parfüm is.
8/15 anonim válasza:
Hát a luxus dolgok mindenképp sznovnak hatnak.
Ha tehetném, vennék pár Puccit, Versacet (személyes kedvencem talán), néhány dolce gabbana cuccot is.
Dior és chanel nem az esetem mindenesetre.
De bármelyik high end márkánál lehet szép és használható darabokat találni (gondolom én), viszont olyan sose vennék, amin nagyban ott figyel a markajelzés (ezért nem kellene LV. Szerintem nevetséges, hivalkodó, szánalmas és ízléstelen)
Jah és burberry! Egy kabátot valaki nekem is hozhatna tőlük, 36-os méret :D
10/15 A kérdező kommentje:
ez az Anna Sui jól néz ki csak a honlapjuk nagyon idióta és semmit se találok, eddig konkrétan a ruhákig sem sikerült eljutnom pedig már 10 perce küzdök vele.
2011. máj. 6. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!