Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen olyan ruhamárkák...

Milyen olyan ruhamárkák vannak, amik a felső kategóriához tartoznak, de nem sznob kinézetűek és tényleg szépek?

Figyelt kérdés
Mondanátok ilyen márkákat? Lehetőségem lenne rá, hogy ilyen ruhákhoz jussak, de nem vagyok bennük otthon és nem tudom milyen márkából válasszak... A lényeg hogy ezek ismert márkák legyenek, tehát ne ilyen kisebb márkákat mondjatok, amiket csak kevesen ismernek és csak egy szűkebb rétegnek vagy szubkultúrának árulnak ruhákat meg ilyesmik.
2011. máj. 6. 21:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
vagy ez annyira menő meg dizájner hogy csak ilyen limitált mennyiségben csinál ruhákat? nem értem, valaki világosítson fel : D
2011. máj. 6. 22:16
 12/15 anonim ***** válasza:
inkább te világosíts fel lécci...most az a lényeg h minél drágább és menőbb legyen vagymi?
2011. máj. 6. 23:33
 13/15 A kérdező kommentje:
olcsón hozzá tudok jutni, de ez neked lényegtelen, úgyhogy le se írom hogyan :)
2011. máj. 7. 14:40
 14/15 anonim ***** válasza:
nekünk ez lényegtelen, szóval miért válaszoljunk??
2011. máj. 7. 18:36
 15/15 A kérdező kommentje:
hát ez fasza visszavágás akart lenni de sajnos jó nagy baromságot írtál : ) talán mert ez a honlap lényege. de nem muszáj semmi sem.
2011. máj. 10. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!