Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz ha 12 évesen ünnepségekre...

Gáz ha 12 évesen ünnepségekre ilyen fajta cipőket vennék fel?

Figyelt kérdés
[link]
2012. jan. 5. 21:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/89 anonim ***** válasza:
nagyon szép cipők! DE NEM NEKED!!!!! Nagyon fiatal vagy még ekkora magassarkúhoz! Ha egy ilyet felveszel elég röhejesen fogsz kinézni akármilyen jól is tudsz benne menni!És iszonyat koravén lennél ilyenekben!
2013. febr. 24. 17:28
 82/89 anonim ***** válasza:
én majdnem 14 éves vagyok van egy 5 centis telitalpúm ami életembe egyszer volt rajtam ünnepségen.ezek a cipők mind túlzások neked sőt nekem is.inkább hordjál tornacipőt.
2013. febr. 27. 09:45
 83/89 anonim válasza:

valami feszbukot linkelj mar, erdekel, hogy nezel ki. :DDD.

azt meg komolyan irtad, hogy a baratnodtol cipot kaptal karacsonyra? -.-.

erdekes. nekunk ilyesmi sose jutott eszunkbe, pedig boven elmultam 12..

2013. aug. 4. 10:34
 84/89 anonim ***** válasza:
Küldj képet ,arról ,hogy egy ilyen cipőben vagy ,mert kíváncsi vagyok 12 évesen h,hogy állnak neked az ilyesmi cipők.
2014. aug. 5. 22:29
 85/89 anonim válasza:
hogy gáz-e? Nem, szerintem nem. Egyenesen undorító. amikor ezt a kérdést kiírtad én is 12 voltam, szintén majdnem kitűnő. Sose kértem semmit a szüleimtől. Főleg nem a jegyeimért, és főleg nem magassarkút... Most sem hordok nagyon, annyira nem vagyok oda értük. Van ami tetszik, de amiket te linkelét, hát... Szerintem nagyon rondák az ilyen típusú cipők, és még MOST SEM neked valók. Tudod, szinte mindenkit ismerek (személyesen, a többieket csak látásból) az évfolyamomban, mégsem látok senkit ilyen cipőkben mászkálni. Ünnepségeken sem tudom megérteni, mert borzasztóan szánalmasak. Nagyon érdekesen néznek ki, miközben ilyen korba így öltözködnek. (p*csa szoknya, 10centis sarkú cipő...) De ha neked ez így tetszik, jól érzed magad benne, akkor csak hajrá. De ne csodálkozz, ha le k*rváznak, vagy hasonló. Az egészségügyi részről csak annyit, hogy a hátfájást nem szabad lebecsülni! Nekem gerincferdülésem van, rendszeresen úszok, járok bowen masszázsra, mégis nagyon fáj, nme sokat javul. Most hamar elronthatod a hátad, de később több éve is kerülhet, míg sikerül helyrehoznod. Ne akard átélni, amit én. Csak ennyi :)
2014. aug. 6. 08:31
 86/89 anonim válasza:

[link]

Hordj ilyet, ezzel egyedi leszel. ;)

2014. aug. 6. 16:12
 87/89 A kérdező kommentje:

es velemeny errol a ciporol?

[link]

2014. aug. 9. 00:19
 88/89 anonim ***** válasza:

Hú...3 éves kérdés,de nem állhatom meg szó nélkül...

Már bocs,de neked feltűnési viszketegséged van/volt?Vagy nálatok ez ennyire divat?Tényleg így öltözködik a legtöbb lány?ha ez volt 3 éve mi lehet most?:O

Szerintem legtöbb felnőtt nő esküvőkre sem szívesen vesz fel ilyen tűsarkúkat...mi haszna akkor 12 évesen???ha vannak normális cipőid miért nem azokkal éled a gyerekkorod?Őszintén én soha nem fogok ilyen cipőkben mászkálni,ezt megfogadtam...és most vagyok 14 éves,de még telitalpú magassarkút sem hordok,miért kellene magasabb legyek még 10 cm-vel?xd Na most szerintem ha tizenéves(12!!!)vagy és alacsony akkor nagyon röhejesen néz ki,ha meg picit idősebb,de magas,akkor szintén,most azért nem kell a 170cm mellé 15 cm -s sarok:D egy nőnek.Ahogyan leírták már többen is,nemcsak megbámulnak meg elítélnek -a szüleiddel együtt-,hanem akár bajod is lehet az ilyesmitől,hátgerincferdülés,csípőficam,vádli rövidülés,bütyök...az talán igaz,hogy a magassarkú cipő viselése előnyösebbé teszi az alakunkat,de egy 12 évesnek van olyanja???jó most már hamarabb fejlődünk,de azért nincs 12 évesen olyan alakod,amivel jól állna egy ilyen cipő,és egy idő után -nagykorodra- már fel sem tudsz venni laposabb sarkúakat ,mivel a magassarkú cipők viselése miatt az Achilles-ín megrövidülhet!és gondolom azt sem hallottad még,hogy a magassarkú cipők akár az agyműködést is gyengíthetik,mert a nagyon magas sarokkal rendelkező lábbelik olyan vérereket és idegpályákat is elszorítanak, amelyek kapcsolódnak az agyhoz.

Meg amúgy is a magassarkú a nőknek áll jól és nőkre lett tervezve,nem gyerekekre,főleg nem 12 évesekre.

Nem feltétlenül csak a kérdezőt kell szidni,hanem a szülőket,akik olyan felelőtlenek,hogy ilyesmiben engedik ki az utcára a kislányukat,nem gondolnak bele,hogy akár egy ennyivel is tönkretehetik az életedet?és nem,nem túlzok...ha kapnál egy szép gerincferdülést,ami kb. 16 éves kor után nem is javítható-nem hogy nem lehet helyreállítani-abból rengeteg újabb probléma adódhat,még talán gyereked sem lehet!Tudom,eléggé kitértem a válaszomban és talán okoskodónak tűnök,de mindezt onnan tudom,hogy nekem is gerincferdülésem van,amin már sokat javítottam és bár nem a magassarkú cipők,hanem a helytelen tartás miatt,aki magassarkút visel sokkal könnyebben kialakulhat nála.Gondolkozz el ezen,ha elolvasod-nem akarlak kioktatni,eddig talán már idősebb is vagy nálam :D,de azért fontold meg-,ha már úgyis annyi egészségtelen dolog van az életünkben,nem étkezünk helyesen,nem mozgunk eleget,legalább annyit tegyünk a saját érdekünkben,hogyha nem muszáj ,nem kínozzuk a lábunkat,meg a hátunkat ilyen cipőkkel,aminek súlyos következményei lehetnek,hidd el ilyen korban nem leszel attól dögösebb:D,hülyének fognak nézni és azt fogják gondolni rólad,hogy elloptad anyuci egyik kopogós cipőjét és azzal menőzöl:D.Az még egy dolog hogy 8-9 évesen felpróbálod és esetleg otthon játszol benne barátnősdit,de utcára ne menj ilyesmiben sehova!Szerintem még ünnepségekre is ráér 16 éves kor után,de ez az én véleményem,ne haragudj ha esetleg rosszul esik,vagy hogy egy egész regényt írtam,még így is hogy már nem 12 éves vagy:D,de legalább kifejtettem a véleményem és tudom hogy ha valaki elolvassa,esetleg ír hozzá még valamit,akkor máris megérte leírni.:))Sajnálom,ha nem túl jó a kapcsolatod a szüleiddel,próbálj sokat beszélgetni velük!:)

mindjárt 14/L :D

2015. szept. 11. 14:49
 89/89 A kérdező kommentje:

Na veletlen megtalaltam a kerdest, gondoltam akkor irok, hogy na vajon mi lehet most velem. Biztos szornyen meglepo lehet de meg mindig ilyen cipoket hordok, bar ez inkabb amiatt van mert tulsagosan alacsony vagyok, epphogy 150cm felett. Jelenleg egyedul elek, edesapam kulfoldon dolgozik anyukammal mar egy ideje nem tartjuk a kapcsolatot, uj eletet kezdett. nem vagyok szent, se szuz viszont azt a regi stilusomat kinottem. Szeretek szorakozni es szeretem a szexet is, szerintem ebbe nincs semmi rossz. Tovabbra is nagyon jok a jegyeim, 4,7es atlagom van.

Ja, es elnezest mindenkitol akit felidegesitettem regebben, sorry.:D

2016. júl. 27. 00:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!