Gáz ha 12 évesen ünnepségekre ilyen fajta cipőket vennék fel?
2012. jan. 5. 21:39
21/89 anonim válasza:
Hát,ha az anyukád megengedi,hogy ilyenekben járj,sőt meg is veszi neked,akkor innen gratulálok neki.Gyerek vagy!és egy gyereknek nem szabadna ilyet hordania. Ha csúnyán akarnék fogalmazni,azt mondanám,hogy k*rvás,de csak annyit mondok,hogy közönséges és nevetséges.20 éves kor körül lenne reális ilyesmit fölvenni,de akkor is csak az ízlésesebb fajtát, pl az a lila csillogós nem egészen az ízléses kategória szerintem. Mind1,a lényeg,hogy 12 évesen max a barbie babára lábára kéne ilyen cipőket húznod,nem a sajátodéra,persze elhisszük,hogy menőnek érzed magad ettől,de jobb ha ránk hallgatsz és korodnak megfelelően viselkedsz,mert ez nagyon negatív színben tüntet fel téged.
22/89 A kérdező kommentje:
A szüleim elváltak...Apámmal élek..És ő megengedi azt mondja ha megvan mindenből legalább a 4es akkor megveszi nekem az ilyen cipőket..
2012. jan. 5. 22:27
23/89 A kérdező kommentje:
Am meg nem csak magassarkú cipőm van.. van egy ehez hasonló is: [link] Meg topánkák, van hótaposóm is..
2012. jan. 5. 22:34
24/89 A kérdező kommentje:
Őt meg egész nap alig látom.. Folyton dolgozik..
2012. jan. 5. 22:45
25/89 anonim válasza:
Szerintem ez egy kamu kérdés, hogy jöjjenek ide az ilyen és hasonló hozzászólók, hogy jaj mi lesz belőled blabla.. Persze 33 ezer forintos cipő? Szerintem ez egy kitalált kérdés.
26/89 A kérdező kommentje:
Nem kitalált.. És van 33ezer Ft-s cipő...Amit én meg is kaptam,matek hibátlan dogáért cserébe..:D
2012. jan. 5. 22:54
27/89 anonim válasza:
nem gyereknek való cipők. és felnőtteknek is alkalomra. amúgy, a felnőtt lábát is tönkreteszi, ha állandóan ilyeneket hord (ha ötös vagy nyelvtanból, tudhatnád, hogy hogy kell leírni...)
és 33 ezer forintos cipő? na ne. ha igaz, el vagy kényeztetve. nem való neked.
28/89 A kérdező kommentje:
Való igaz apám (szinte)mindent megvesz ami megtetszik nekem. És tényleg eléggé elkényeztetett ő is meg anyám is mert mint már említettem ők ketten elváltak és én ezért megharagudtam rájuk.(persze már megértettem h igy volt a legjobb mindenkinek) És úgymond pénzen akarják megvenni a szeretetemet...:// Ami elég kiakasztó néha.. És igen tényleg eléggé elkényeztettek..
2012. jan. 5. 23:00
30/89 anonim válasza:
hatudsz benne járni, nem gáz...ha meg nem tudsz inkább most bénázz mint később, én itt rontottam el, mostmár sokkal nehezebb megtanulni menni egy ekkora sarokban....:S
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!