Gáz ha 12 évesen ünnepségekre ilyen fajta cipőket vennék fel?
Na ez a cipő már sokkal jobb! Egy tizenkét éves lány ilyen tornacipő féleségeket hordjon még, nem kell neked még a dívát játszanod. A kabát nekem nem nagyon tetszik, de amúgy elfogadható...(nem azért mert ez is kurv@s lenne, hanem csak egyszerűen nem jön be.) A felsőbe is beletudnék kötni, de az egész jól néz ki, csak ne próbáld szinte a köldöködig lehúzni a nyaki részét(tudod mint az út szélén a nénik) mert az nem szép egy 12éves lányon.:D Amúgy ez a össze állítás szerintem elfogadható...:D A nadrágba nem tudok belekötni, azt már nem várhatja el az ember, hogy egy lány melegítőkbe járjon...
Ha nagyon pazarolni akarod a szüleid pénzét ruhákra akkor az ilyesmi legyen. Később meg majd jöhetnek a dívás cuccok is ;)
Gucci? Az jó márka de ez nem tetszik...:/ Amúgy igen még mindig magas a sarka... Tudom, sokkal könnyebb lenne szép kis ruhákat, meg csini magassarkú cipellőket hordani, de ez még nem való 12évesen. 15-16 (ha korábban érsz 14) évesen már elkezdhetsz ilyen cipőket hordani, nem is az egészséged miatt hanem mert akkor már elkezdesz nőiesedni.
Amúgy biztos jó csaj lesz belőled mert ízlésed az van...:) De 12évesen még maradjanak a lapos talpú cipők meg a csőnacik.:D Hidd el így sokkal csinosabb leszel.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!