Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz ha 12 évesen ünnepségekre...

Gáz ha 12 évesen ünnepségekre ilyen fajta cipőket vennék fel?

Figyelt kérdés
[link]
2012. jan. 5. 21:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/89 A kérdező kommentje:
Mint már leírtam 1 párszor nem kamu kérdés.. És azért nem írok minden egyes szót helyesen mert nem muszáj...A suliban persze muszáj szal ott általában helyesen írok persze van olyan ish h valamelyik szót rosszul írom de ez bárkinél előfordul..
2012. jan. 6. 17:51
 42/89 A kérdező kommentje:
Akkor ez az összeállítás elfogadható: [link] a nadrágra a szives pulcsira és az övre gondolok) Ezzel a cipővel: [link] És ez a kabát: [link]
2012. jan. 6. 18:18
 43/89 A kérdező kommentje:
Cipőböl a fekete.
2012. jan. 6. 18:19
 44/89 A kérdező kommentje:
Ez a cipő nem magassarkú..
2012. jan. 6. 19:30
 45/89 anonim ***** válasza:
100%

Na ez a cipő már sokkal jobb! Egy tizenkét éves lány ilyen tornacipő féleségeket hordjon még, nem kell neked még a dívát játszanod. A kabát nekem nem nagyon tetszik, de amúgy elfogadható...(nem azért mert ez is kurv@s lenne, hanem csak egyszerűen nem jön be.) A felsőbe is beletudnék kötni, de az egész jól néz ki, csak ne próbáld szinte a köldöködig lehúzni a nyaki részét(tudod mint az út szélén a nénik) mert az nem szép egy 12éves lányon.:D Amúgy ez a össze állítás szerintem elfogadható...:D A nadrágba nem tudok belekötni, azt már nem várhatja el az ember, hogy egy lány melegítőkbe járjon...

Ha nagyon pazarolni akarod a szüleid pénzét ruhákra akkor az ilyesmi legyen. Később meg majd jöhetnek a dívás cuccok is ;)

2012. jan. 6. 19:35
 46/89 A kérdező kommentje:
:) Sok ilyesmi cipőm van amugy. Már egyszer leírtam h nem csak magssarkúim vannak van hótaposóm is meg egyszerű topánkáim is, lapostalpú szandálok is. Lapostalpú csizmáim is.:) Meg am magassrkúkhoz is általában ilyen csőnadrág féléket feszek fel.:)
2012. jan. 6. 19:42
 47/89 A kérdező kommentje:
Ennek nagyon magas a sarka?: [link]
2012. jan. 6. 20:00
 48/89 anonim ***** válasza:

Gucci? Az jó márka de ez nem tetszik...:/ Amúgy igen még mindig magas a sarka... Tudom, sokkal könnyebb lenne szép kis ruhákat, meg csini magassarkú cipellőket hordani, de ez még nem való 12évesen. 15-16 (ha korábban érsz 14) évesen már elkezdhetsz ilyen cipőket hordani, nem is az egészséged miatt hanem mert akkor már elkezdesz nőiesedni.

Amúgy biztos jó csaj lesz belőled mert ízlésed az van...:) De 12évesen még maradjanak a lapos talpú cipők meg a csőnacik.:D Hidd el így sokkal csinosabb leszel.:)

2012. jan. 6. 20:20
 49/89 anonim ***** válasza:
100%
azért vicces, mert a cipők nagy része minimum 15 centi magas, ami a te kis másfél métereddel a magasságod egytizede. ebbe belegondoltál már?:D
2012. jan. 6. 21:08
 50/89 A kérdező kommentje:
Ennek a cipőnek viszont sztem nincs olyan nagy sarka: [link] És ennek se sztem: [link] Ilyenem meg van: [link] Szerintetek ennek túl nagy a sarka h hordjam?
2012. jan. 6. 22:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!