Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz ha 12 évesen ünnepségekre...

Gáz ha 12 évesen ünnepségekre ilyen fajta cipőket vennék fel?

Figyelt kérdés
[link]
2012. jan. 5. 21:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/89 anonim ***** válasza:
100%
Linkelhetsz még vagy 80 felnőtteknek készült cipőt és ruhát,sőt hordhatod is,mert úgysem fogod fel a csöpp eszeddel,hogy nem taknyosoknak való az ilyesmi...ahelyett meg hogy itt idegesítesz minket,menj és kérj apucitól 30 ezret, vegyél egy 15 centis sarokkal rendelkező cipőt és örülj magadnak,mert nagyon ügyes és okos kislány vagy!
2012. jan. 8. 22:41
 72/89 anonim ***** válasza:
79%
Figyelj most rám kérlek. Én egy 7.-es, 12 éves lány vagyok, kitűnő tanuló, tetszenek a magassarkúak, a ruhák, a vintage stílus, de tudom, és elfogadom, hogy ehhez még kicsi vagyok. Nem kapok itthon semmit a jegyeimért (nem is várom el), csak aláírják a szüleim. Nekem fontos, hogy az emberek ne alakítsanak ki rossz vélemény rólam, ezért írok igényesen az interneten. Tornacipőt hordok, a legnagyobb sarkú cipőm a bakancsom, aminek max. 4cm-s sarka van, és még abban is féltem, hogy "koravénnek" ítélnek meg. Mint korod beli írom, hogy ezt most inkább hanyagold! Majd pár év múlva. Álmodozni persze lehet, én is vágyom egy magassarkúra, de idővel. Remélem megfontolod a válaszom.
2012. jan. 10. 22:22
 73/89 anonim ***** válasza:

nem azért, de ez is egy 20. századi találmány hogy fiatalabbakra kis barbie-s cuccokat aggatnak.

régen természetes volt hogy ugyanabban járnak mint a felnőttek...

szóval igen, most lehet küldeni a hova fajul a világ kommenteket....

2012. jan. 11. 00:24
 74/89 cocojambo ***** válasza:
100%
mar bocs de sztem ez olyan mintha en 17 evesen csak makkos cipot, nyakkendot,inget,zakot meg ilyesmit viselnek...szep cipok,de nem a te korosztalyodnak valo:)...persze az uzletek csinalnak a meretedbe mert nekik ez is elado es keresnek rajta...az utcan pedig vagy unnepsegen senki nem fogja megmondani h nem all jol...12 evesen en is fulbevalot lovettem magamnak meg trottyos gatyaban jartam es elnezve a kepeim nagyon rohelyesen neztem ki...de ez van akkor vaganynak tunt:D
2012. jan. 12. 15:29
 75/89 anonim ***** válasza:

lol. én 17 évesen pont a nyakkendős pasikra buktam...nem is csoda hát, hogy nem a saját korosztályom tetszett...

22/N

2012. jan. 12. 20:17
 76/89 cocojambo ***** válasza:
100%
jah ezzel nincs is gaz de azert legyunk oszintek kicsit fura ha valaki 17 evesen olyan hivatalos...marmint ha mar akk olyan vagy akk huszon akarhany evesen semmi uj nincs a stilusodban...unalmas lesz sajat magad szemeben...legalabbis en igy latom:D...ilyen korban hulyulni kell 1000el, komolyodni raerunk:D...amugy nekem pont idosebb csajom van...XD
2012. jan. 12. 20:20
 77/89 anonim ***** válasza:
25. válaszoló! ez nem egy kamukérdés! amúgy én is 12 vagyok és én hordok magassarkút( ha nagyon muszály) egy kb ilyet [link] bocsi a link túl hosszú lett:S
2012. jan. 28. 22:22
 78/89 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy 12 éves kislánynak még nem kéne ilyet hordania. Ráadásul egy ilyen cipő irtó drága(a legtöbb) és egy 12 éves lába pár hónap alatt is nőhet annyit hogy kinője a cipőt így fölösleges volt kidobni érte a pénzt. Én 8.osztályban(14 évesen) kezdtem el magasabb cipőket hordani. Először telitalpút aztán szépen növeltem a magasságot. Általánosba nálam max. 7 cm-es sarok jöhetett szóba. Középsuliba vagyok 1-ős, most már nyugodtabban hordok magasabb cipőket is. De neked még nem kéne. Oké ünnepségre nem olyan gáz egy igényesebb magassarkú de csak ünnepségre. Ne akarj te még ilyesmiket hordani később is ráérsz elkezdeni. Attól meg hogy kitűnő tanuló vagy ne várd el apukádtól hogy mindig vegyen valamit. Mert ez nem szép dolog. A platformos cipők szerintem egy 12 éves kislányon meg undorítóak(bocsi). Azt inkább idősebbek szokták felvenni(16 fölött) mondjuk bulikba. Inkább hordj edzőcipőket(abból is vannak nagyon vagány darabok) és telitalpút. Neked még nem kell szexin kinézned.

15/L

2012. jan. 29. 19:07
 79/89 anonim ***** válasza:
Igen gáz. Nagyon magas neked. De mégis én 26évesen SE hordok ilyet..
2012. febr. 6. 11:13
 80/89 anonim ***** válasza:
100%
Utolsóelőtti, szívemből beszéltél. :D
2012. febr. 6. 19:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!