Gáz ha 12 évesen ünnepségekre ilyen fajta cipőket vennék fel?
2012. jan. 5. 21:39
11/89 anonim válasza:
"Am meg máskor is mentem már bennük ünnepségekre és utcára is vettem már föl ijen és ehhez hasonló cipőket szal tudok bennük menni.. "
Nem, szívecském, az, hogy nem estél hasra, még nem jelenti azt, hogy tudsz is egy ilyen cipőt VISELNI.
12 évesen még rohadtul nem kéne nagylánynak érezned magad - mert nem vagy az, és még évekig nem is leszel.
13/89 anonim válasza:
basszus, el sem merem képzelni, mi lesz belőled 10 év múlva...
14/89 A kérdező kommentje:
LB-mtől ijen cipőt kaptam karira: [link] (csak piros színben)
2012. jan. 5. 22:15
15/89 A kérdező kommentje:
Attól h ijen cipőket hordok még nem vagyok k*rv... Orvos szeretnék lenni és am meg kiváló tanuló vagyok..
2012. jan. 5. 22:17
16/89 A kérdező kommentje:
Mindenből megvan az ötösöm kivéve föciből..Abból 4es wagyok..
2012. jan. 5. 22:18
17/89 anonim válasza:
jooh csak légyszií tanulj meg irni a kedwemért.
nem ezen múlik, hidd el. amúgy meg nem pont arra céloztam, de mindegy.
18/89 anonim válasza:
hát, szerintem nyelvtanból is csak nehezen Wagy 5-ös...
ja, és el tudom képzelni, hogy nézhetsz ki... mint egy kisku rva.
19/89 anonim válasza:
egyébként meg nem is a cipőiddel van baj, én is hordok rengeteg ilyet, hanem hogy ehez még jön a kis éretlen "felnőttes" p*csa-stílus
20/89 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!