Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz ha 12 évesen ünnepségekre...

Gáz ha 12 évesen ünnepségekre ilyen fajta cipőket vennék fel?

Figyelt kérdés
[link]
2012. jan. 5. 21:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/89 anonim ***** válasza:
96%

A cipő árával nincs szerintem baj, ha telik az embernek minőségire, miért vegye meg a kínait? Ha telik majd nekem rá, én is inkább veszek a gyerekemnek 30, mint 3 ezres cipőt.

Baj azzal van, hogy a szülők nem foglalkoznak a gyerekkel, akinek így nincs normális gyerekkora. A kérdezőt inkább sajnálni kéne, mint bántani, mert ennek csakis ő fogja meginni a levét.

2012. jan. 6. 01:00
 32/89 anonim ***** válasza:
90%
Jajj de jókat szoktam röhögni az ilyen mini prostikon, amikor mennek a maguk kis másfél méterével, 10-12évesen felhúzzák a 10cm-es magassarkút aztán meg 150méterután lépni alig bírnak benne mert össze fossák magukat a fájdalomtól, hogy kidörzsöli a cipő a lábukat, meg hordani se tudják... xD Majd 14évesen ráérsz ilyen cipőket hordani... Nem tudom, hogy a mai kislányok miért hiszik, hogy ettől nagyobbnak tűnnek... Oké a mi családunkba hamarabb elkezdjük hordani a felnőttes cuccokat de az nem azért van, hogy hú de felvágjak mindenkinek, hanem mert már 13évesen 16nak néztem ki, és egyszerűen már nem volt a koromnak megfelelő cucc csak a felnőtt korosztályba. Nem azért nem volt mert egy 150kilós tehén voltam már 13évesen, hanem a magasságom miatt...
2012. jan. 6. 09:55
 33/89 anonim ***** válasza:
93%
Tudod ha ez komoly kérdés akkor azt mondom gondolkodj el milyen gerincferdülésed és lábbetegséged lesz hamarosan. Mert most tudom hogy nem érdekel, de pár év múlva úgy fog fájni a derekad mint egy öregasszonynak. Na az már nem lesz ilyen menő ugye? Legközelebb ha ilyen cipőkben csoszogsz nézz végig az embereken akik látnak hogy nevetségesnek tartanak, mert ezt én is látom mindenhol. Jót röhögnek az ilyeneken. 12 évesen csak egy kislány vagy, ezek meg felnőtt női cipők. Olyan mintha anyukád cipőjébe járkálnál, ez röhejes. Legfeljebb te nem látod magadon, de mindenki más igen.
2012. jan. 6. 12:08
 34/89 anonim ***** válasza:
92%

Egyáltalán nem 12 éves kislányoknak valók ezek a cipők. Egyrészt, mert még kicsi vagy hozzá, másrészt mert felnőtteknek sem egészséges, de egy fejlődésben lévő gyereknél egyenesen káros. Ha nem akarsz a későbbiekben folyamatosan ortopédiára meg mindenféle kezelésekre járni, inkább hanyagold ezeket a cipőket, hordj sokkal alacsonyabbat. Ráérsz még ezekben középiskolában járkálni.

Írtad, hogy a szüleid meg akarják venni a szeretetedet. Ezek szerint te ki is használod ezt, és megvetetsz velük mindent, amit csak akarsz. Te ezt helyesnek véled? Mert nekem úgy tűnik, hogy kihasználod őket, amit már most túlzásba viszel, mi lesz majd később?

2012. jan. 6. 12:30
 35/89 anonim ***** válasza:
100%

Mióta bejöttek a platform tűsarkuk a divatba azóta nem fogom fel mit is esznek rajta a nők,(pedig én is az vagyok) ilyen cipőket annak idején a sztriptíz és gogotáncosnők hordtak, meg pörögtek benne a rúdon, erre most olyan szuperlatívuszokban beszélnek róla mintha az előéletét nem is tudnák. Jó, egyes darabjai tényleg álomszépek, de a többségét csak önvédelmi fegyvernek tudnám elképzelni. Tehát az meg a legdurvább hogy egy 12éves kislány szerint normális dolog ilyenekbe járni, és nem fél attól, hogy mi fog történni vele, ha esetleg többnek nézik a koránál, és közelednek hozzá (ja igen, leveszi a cipőt és fejbe vágja)

Tehát kislány, először tanulj meg rendesen írni, és addig legyél gyerek ameddig még megteheted, és legfőképpen ne használd ki a szüleidet mert nagyot fogsz koppanni.

2012. jan. 6. 15:00
 36/89 anonim ***** válasza:
100%
Igen kislány, nagyon gáz!
2012. jan. 6. 15:09
 37/89 anonim ***** válasza:
100%
Elkényeztetett, gazdag kis csitri lehetsz ezek alapján.
2012. jan. 6. 16:04
 38/89 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen kamu a kérdés! :) Valaki nagyon unatkozik, nincs jobb dolga mint azon röhögni, hogy ver át más embereket a hülye kérdésével. Nem tudom hány éves vagy igazából de jó lenne megtanulni (te kis majdnem ötös mindenből nőszemély), hogy az "IJEN" szót LY-al írjuk. Szóval helyesen (ha esetleg nem tudnád egyedül összerakni): ILYEN. Na, arról meg ne is beszéljünk, hogy W-vel kezdesz egy magyar szót. Gratulálok! Szerintem inkább menj olvasni vagy aludni, ha nincs semmi dolgod! :D
2012. jan. 6. 17:38
 39/89 A kérdező kommentje:
17:38 nem kamu kérdés tényleg 12 vagyok és tényleg szinte mindenből ötös vagyok. Attól h itt a neten rosszul írok egyes szavakat még nem azt jelenti h a suliban ish úgy írom..Néha véletlenül rossz billentyűt ütök le máskor meg lerövidítem a szavakat mert úgy egyszerűbb leírni őket..
2012. jan. 6. 17:47
 40/89 anonim ***** válasza:

Remélem, ez egy kamukérdés :D

Ha meg nem, akkor meg gratulálok a szüleidnek... Itt most nem arról van szó, hogy tudsz-e benne járni, vagy sem, mert ha tudsz is, akkor is elég vicces látvány lehet egy 12 éves kislányt ilyen cipőkben látni. Azt meg nem hiszem el, hogy kitűnő vagy, külöhhhnben nehm irnál ijjen gyönyörűen

2012. jan. 6. 17:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!