Vennél egy ilyen cipőt 13 éves lányodnak? (bőv. Lent)
Már nagyon régen ezért rágja a fülemet, még a "majd a saját pénzemből megadom" trükkjét is kijátszotta. Szerintem még nem nagyon neki való de egyre jobban ráhajlok, hogy megvegyem neki...
Szerintem vegyél neki valami jóó tornacipőt én megőrülök érte ez a cipő nekem nem tetszik!!!
13L
13:13 Bírom az ilyen elkényeztetett libákat, képzeld, nem mindenki tud kiadni 15 ezret egy ocsmány cipőért. Pfúúh. Ilyeneket a Dunába lőném legszívesebben.
Amúgy nekem tetszik ez a stílus, de pont ez a cipő nem jön be.
Esetleg még ezt néztük:
Ne nézzétek az árát, a boltban is megkérdeztük és ott annyiba kerül mint a másik.
Szerintem engedd meg. Megmondom őszintén, nekem baromira nem tetszik, és szerintem 13 évesen sem tetszett volna. De szerintem ez a cipő kb. olyan korosztálynak való. Inkább vegyél neki egy ilyen színes tornacipőt, mint egy 10 centis magassarkút. Nincs ezzel baj:)
Nekem is van olyan cuccom, ami 14 évesen baromira kellett és nagyon szerettem, de most már fel nem venném, mert már más az izlésem:)
nem olvastam el az előző válaszokat, de ez pont az ő korosztályának való. pár év és kinövi. én is így tettem.:) bár én addig nem vettem drága cipőt, amíg nem stabilizálódott a lábméretem.
18/L
jaj, ne szóljátok már le! kit érdekel, hogy neked nem tetszik? nem te fogod hordani, hanem egy olyan lány, akinek ez jenleg a legelső a kívánságlistán, és ha kifizeti, valószínűleg megbecsüli majd, és nem akar 2 hét múlva másikat, mert az jobban tetszik. amúgy nekem sem tetszik, én inkább a lányos vonalat képviselem, de korosztályának pont jó, és márkás is. amúgy szerintem sem sok, nálunk kínaiban is megkérik a 7-8ezreket. mondjuk azok sem mennek szét 1 évnél hamarabb.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!