Vennél egy ilyen cipőt 13 éves lányodnak? (bőv. Lent)
Már nagyon régen ezért rágja a fülemet, még a "majd a saját pénzemből megadom" trükkjét is kijátszotta. Szerintem még nem nagyon neki való de egyre jobban ráhajlok, hogy megvegyem neki...
Én is pont ilyeneket nézegetek csak Supra-t. Nekem is nagyon tetszenek ezek a fazonok. Attól hogy nem balerinacipőt meg magassarkút akar lány létére ez nem baj! Sportosabb a stílusa és ennyi!
Én is ilyet fogok venni magamnak ;)
14/l
De nem szabhatom meg hogy mire költi a pénzét! Vagyis de, megtehetem, de amíg szab határokat nem fogom megtenni.
Az egy dolog hogy valakinek nem tetszik, mi lenne akkor ha mindenkinek ugyanaz tetszene?
Egyébként is már döntöttem, köszönöm szépen a válaszokat.
Azt viszont még mindig nem értem, miért baj ha ő erre költené a zsebpénzét, amit ő gyűjtött össze! (igen az én részem max. 5E Ft belőle. Másfél évig gyűjtögette a pénzét)
Utánanéztem én, és ez a márka (Osiris) ahogy hallottam másoktól jól bírja. Tudom hogy vigyáz rá, és nem kell két hónap múlva újat vennem neki ugyanebben az árkategóriában.
Nem azért veszem mert divatos, hanem mert TETSZIK! KÉNYELMES, STRAPABÍRÓ, ÉVEKIG BÍRJA!!!
Amúgy az én anyámnak se tetszik a Nike, Supra vagy az Adidas, de NEM IS Ő FOGJA HORDANI!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!