Megngednéd a 14 éves lányodnak?
A lányomat felkérték egy divatbemutatóra. Utcai viseletben lenne, viszont nagy benga műkörmöt kapna, és a haját asszimetrikusra vágnák, és színt is tennének bele.(amit persze utána visszafestenének)
Félreértés ne essék, a lányom nem egy modell alkat. 170 cm magas, a súlyát nem tudom, de melle-feneke van rendesen.(nem kövér, homokóra alkat)
A szervező azért kérte fel állítólag, mert jó a kisugárzása.
A többi modell 17-20 év körül van.
Szerintetek engednem meg neki? Nagyon szeretné..
Én elengedném!
Nem ruha nélkül van,és lesznek fotói amit később elővehet megnézni!
Ha nagyon szeretné,én elengedném,mert ezzel semmi rosszat nemcsinált,és nem titokba csinálja!
Elmész te is vele? Akkor nincs mitől félni, elengedném:)
De ha nem tudsz elmenni megkéri az egyik barátnőjét biztos beengedik:)
Köszönöm :)
persze, a divatbemutatón ott lennék én is :)
ruhapróbán már volt, egy cicanadrág, egy elég kivágott tunika és egy 11centis magassarkú lenne rajta.. nem tudom, hogy engedjem-e..
Biztosan elengedném.
Ilyen lehetőség csak egyszer adódik az életben.
Szerintem semmi rosz ebben , én is 13-14 eves koromban reszt vettem egy ilyenen es nagyon orvendek mert sokszor vegignezem meg az albumomat,na persze ha sokat kell fizetni akkor ne tedd meg mert utana felszivodnak a penzel eggyut egy jo ev utan:)Ezt salyat tapasztalatbol mondom!!Na persze lehet ,hogy nem igy fog történni :)Csak szoltam
Remelem nem gond hogy mondtam, 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!