Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 16 éves lányodnak megengednéd...

16 éves lányodnak megengednéd a nyelvpiercinget, ha tegyük fel a köldökébe vanmár?

Figyelt kérdés
2010. jan. 9. 21:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
21%

Ezt már kérdezted (hasonlóan) de más kategóriában!!!!!

ÁÁÁÁ de gáz...

2010. jan. 9. 21:38
 2/17 anonim ***** válasza:
87%
persze, de jó ha tudja, hogy a nyelvpiercing roncsolja az ízlelőbimbókat, és beleragadnak a kajadarabok, emellett még a szájpadlását is felsértheti vele. Szóval, csak nyugodtan! :D
2010. jan. 9. 21:39
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy ha valamit tiltanak egy tinédzser gyereknek, akkor azt úgy is megcsinálja, már csak azért is, hogy bosszantson, lázadjon. A köldök piercinget megengedted neki? Mert ha esetleg nem, akkor szerintem ne lepődj meg ha egyszera nyelvében is meglátod (ha csak nem veszi ki, amikor beszél veled, vagy ilyesmi:))

Én a lányomnak mindig mindent megengedtem, nem tiltottam neki semmit sem, erre mg itt avn 18 évesen és nincs se piercingje, se tetoválása, nem iszik és nem is cigizik, mivel nincs mi ellen lázadnia és nem is volt:) Ha szabad megkérdeznem alapból milyen természetű a lányod? Mert ettől is függ, hogy engedd vagy ne:)

2010. jan. 9. 21:43
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
az a baj,hogyha tiltod lehet hogy akkor is megcsináltatja,sokan úgy vannak vele hogy ha már megvan akkor nem tud mit csinálni vele a szülő.Inkább keressetek együtt valami jó szalont,ahol tutira nemkaphat el semmilyen fertőzést.
2010. jan. 9. 21:44
 5/17 A kérdező kommentje:
a köldököt kikönyörögte megmondtam neki az volt az elsö és az utolso,közbe volt hogy a fülébe legyen még több fülbevalo azt megengedtem még nem csináltattuk meg,most meg jön azzal hogy a nyelvébe is legyen mondtam neki szosem lehet rola azóta nagyon rossz kedve van alig szol hozzám ha szol is ingerülten,a természete isszonyatosan akaratos és makacs
2010. jan. 9. 21:50
 6/17 anonim ***** válasza:
47%
szerintem ha megengednéd neki, akkor legközelebb már a tetkó jönne, aztán mégnagyobb tetkó és ki tudja még mi. Ne hagyd hogy érzelmileg befolyásoljon a döntésedben. De ha úgygondolod hogy nem lesz az amit írtam, akkor megengedheted. Csakhát a köldökre is aztmondtha az az utsó..
2010. jan. 9. 22:01
 7/17 A kérdező kommentje:
nem én mondtam neki hogy a köldök volt az ultoso,tetkot abba biztos vagyok hogy nem akarna,régebben akart de szerencsére megjött az esze és azt már nem akar!
2010. jan. 9. 22:04
 8/17 anonim ***** válasza:
engedd meg!! biztosan nagyon örülne neki. és nem lenne rossz kedve, a szeretetét is kimutatná irántad(hálából elmosogat, ilyesmi ;D).valószínüleg így érzi teljesenek magát. a hallottak alapján szerintem nem kérne tetkót :DD
2010. jan. 9. 22:12
 9/17 A kérdező kommentje:
hát nem tudom mit tegyek,mivan ha ezután megint jön valami ujabb piercing
2010. jan. 9. 22:14
 10/17 anonim ***** válasza:
simán megengedném, nekem 15évesen lett 3 pc-m. :D
2010. jan. 9. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!