Nyelvpiercinget szeretnék, de nagyon félek a tűktől. Szerintetek meg merjem csináltatni?
Annyit tudok tanácsolni h ne nézd a piercer kezét, érezni úgysem fogod a szúrást.
Innentől már csak te ismered a tested, hogyan reagálna ilyen esetben.
Megértelek, mert én orr pc-t szeretnék...csak én sem merem megcsináltatni...nagyon félek hogy mikor átlövik fog fájni...:(
De a szépségért szenvedni kell.;)
kb 8 piercingem volt....2 szépségpötty, 1 nyelv, 2 számba, 2 szemöldök és 1 ínyfék.
Különösebben egyik se fájt.
Előnye a nyelvnek meg az ínyféknek, hogy a szúrás abszolút, de nem fáj..ÉS EZT VEDD SZÓ SZERINT...Én kb. 4-5 éve csináltam és dettó így féltem, de feleslegesen...bár az igaz, hogy utána a nyelv 4-5 napig nagyon fáj...kilehet bírni, de enni nem igen fogsz tudni.
A szemöldök, szépségpötty, meg szájnál kicsit jobban érezni lehetett a szúrást, de az nem fájt úgy utána, mint a nyelv..:D
De ha akarod akkor nyugodtan..én idén 4év után kivettem az összeset...nyelvet a legutoljára, de már szinte nem is látszik..tehát, ha megbánod akkor pikkpakk kitudod venni...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!