Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 16 éves lányodnak megengednéd...

16 éves lányodnak megengednéd a nyelvpiercinget, ha tegyük fel a köldökébe vanmár?

Figyelt kérdés
2010. jan. 9. 21:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is engedd, ezek után... A nyelvben nem bírják nagyon sokáig elviselni, mert majd idegesíteni fogja, vagy begyullad és hasonlók, ekkor majd magától megszabadul tőle. A nyelvpiercinget úgy is csak fél év egy évig bírják elviselni, vagy addig sem, mert zavaró tud lenni. Ha nem engeded akkor sosem tanulja meg, hogy az ilyen nem épp a legjobb. A saját kárán tanul az ember... Legalább addig is elmúlna ez a feszült helyzet.
2010. jan. 9. 22:21
 12/17 anonim ***** válasza:
Mond meg neki:"kislányom, van már neked két piercinged és sok-sok fülbevalód. több testékszert ne kérjél.ígéd meg nekem hogy nem fogsz stb..." erre valószínüleg azt mondja, oké anya, többet nemfogok... írass alá vele egy szerződést, én ezt szoktam :DD bután hangzik, de írásba megfogadta:)pl. ígérje meg hogy másfél évig semmi testékszer, utána meg már úgyis szinte felnőtt, az ő dolga. ráadásul a piercing kivehető és nincsen nyoma azokon a helyeken. én megengeném neki. a tetoválással ellentétbe. az ott marad örökre.(persze ha nincs lézereskezelés).
2010. jan. 9. 22:21
 13/17 anonim ***** válasza:
Amugy a köldökéből is egy idő után kifogja majd dolgozni a bőre, mert folyton "taszítja" ki az idegen testet.
2010. jan. 9. 22:22
 14/17 A kérdező kommentje:
22:22-es a lányomnak csak egy piercingje van a köldökébe sehol máshol
2010. jan. 9. 22:24
 15/17 anonim ***** válasza:
72%

Én a köldök pc-t se engedtem volna meg, pedig egyáltalán nem vagyok maradi és nem sokkal vagyok idősebb a lányodnál ( 4 évvel) :D

Nem tudom hova verik magukat annyira ezek a fiatalok... Szerintem tök felesleges az egész, ráadásul nem iskolába való. A köldök pc szerintem egyébként is ri.bancos.

A nyelv piercingnek meg nincs értelme.

Ráadásul ezek elég nagy baromságok, mert ha nincs szerencséd komoly bajokat is okozhatnak. Buta divatőrület az egész. Régen én is akartam különböző piercingeket (sőt még most is) de amikor megtudtam mivel járhatnak hát én lemondtam róla. Jó, szexi meg minden de nekem annyit nem ér, hogy utána elcsessze az arcom vagy bármi. Senki sem marad örökké tinédzser, később meg dolgozni kell menni stb szóval egy idő után már gáz is a pc...

Nekem olyan munkahelyem van, ahol mondjuk lehetne mert laza az egész de én már nem tartom elegánsnak, örülök hogy nem csináltattam meg, pedig annyira akartam hogy képes lettem volna érte bármire. Elment az eszem akkor! :DDD

Szerintem ne engedd meg a lányodnak, duzzogjon csak a nagy jólétbe már nem tudja mihez kezdjen. Majd idővel megbékél. Ha pedig megcsináltatja titokban akkor ő baja, az ő zsebpénzéből megy és ha valami probléma lesz vele majd megtanulja, hogy máskor több esze legyen.

2010. jan. 9. 22:43
 16/17 anonim válasza:

De a nyelv pcnél nem látni ugyan úgy begyógyol egy iddő után!!!nem roncsolja se a bőröd se a nyelved se semmit

(barátnőmnek volt de neki elrontották mert maszeknál csinálta s ferde lett így kiszedte s mára semmi nem maradt belőle)

én is 16 vagyok és nyelvpc-t szeretnék am :) Ha nem tetszik kiveszed s ennyi. az nagyobb baj ha tetkót vagy fültágítót vagy nem is tom mit kérne mert az télleg elb@szná a bőrét de így ...

Szerintem ez is olyan mint bármin betegség amugy nem mindenki kapja el a beteséget,károsodást. nem szerecse kell ehez hanem balfékség vagy/és balszerencse .

2010. márc. 5. 22:43
 17/17 anonim válasza:
Simán ^^ Én 13 éves koromban beleszerettem egy ajak piercingbe körülbelül 2 évig húztam anyát míg végül megengedte, sőt Ő adta rá a pénzt.. Most 19 vagyok és 4. napos a nyelvpiercingem ebbe sem szólt bele, pusztán annyit mondott miután feldagadt, hogy ne merjek nyavalyogni ha fáj :P
2014. febr. 9. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!