16 éves lányodnak megengednéd a nyelvpiercinget, ha tegyük fel a köldökébe vanmár?
Én a köldök pc-t se engedtem volna meg, pedig egyáltalán nem vagyok maradi és nem sokkal vagyok idősebb a lányodnál ( 4 évvel) :D
Nem tudom hova verik magukat annyira ezek a fiatalok... Szerintem tök felesleges az egész, ráadásul nem iskolába való. A köldök pc szerintem egyébként is ri.bancos.
A nyelv piercingnek meg nincs értelme.
Ráadásul ezek elég nagy baromságok, mert ha nincs szerencséd komoly bajokat is okozhatnak. Buta divatőrület az egész. Régen én is akartam különböző piercingeket (sőt még most is) de amikor megtudtam mivel járhatnak hát én lemondtam róla. Jó, szexi meg minden de nekem annyit nem ér, hogy utána elcsessze az arcom vagy bármi. Senki sem marad örökké tinédzser, később meg dolgozni kell menni stb szóval egy idő után már gáz is a pc...
Nekem olyan munkahelyem van, ahol mondjuk lehetne mert laza az egész de én már nem tartom elegánsnak, örülök hogy nem csináltattam meg, pedig annyira akartam hogy képes lettem volna érte bármire. Elment az eszem akkor! :DDD
Szerintem ne engedd meg a lányodnak, duzzogjon csak a nagy jólétbe már nem tudja mihez kezdjen. Majd idővel megbékél. Ha pedig megcsináltatja titokban akkor ő baja, az ő zsebpénzéből megy és ha valami probléma lesz vele majd megtanulja, hogy máskor több esze legyen.
De a nyelv pcnél nem látni ugyan úgy begyógyol egy iddő után!!!nem roncsolja se a bőröd se a nyelved se semmit
(barátnőmnek volt de neki elrontották mert maszeknál csinálta s ferde lett így kiszedte s mára semmi nem maradt belőle)
én is 16 vagyok és nyelvpc-t szeretnék am :) Ha nem tetszik kiveszed s ennyi. az nagyobb baj ha tetkót vagy fültágítót vagy nem is tom mit kérne mert az télleg elb@szná a bőrét de így ...
Szerintem ez is olyan mint bármin betegség amugy nem mindenki kapja el a beteséget,károsodást. nem szerecse kell ehez hanem balfékség vagy/és balszerencse .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!