Vennél egy ilyen cipőt 13 éves lányodnak? (bőv. Lent)
Már nagyon régen ezért rágja a fülemet, még a "majd a saját pénzemből megadom" trükkjét is kijátszotta. Szerintem még nem nagyon neki való de egyre jobban ráhajlok, hogy megvegyem neki...
nem, szerintem egy lány legyen lány, vegyél neki inkább balerinacipőt, sarut, converse szerű tornacsukát(ennél még az is lányosabb.)
14/L
15 000ft-ért minek????????
vannak ugyan ilyen cipők 2-300-ért is. 15000 Ft ért nehogy megvedd neki.! úgyis kinövi. minek drága cipő?
13:09 vagyok.
amúgy nem értek egyet az első válaszolóval. ez lány cipő és minden mai 13 éves lány ilyenekbe mászkál. nekem tetszik de nem 15000 Ft-ért.
Hát ha ez tetszik neki és ilyen a stilusa akkor vedd meg neki..(:
Sok 13-14 éves hord ilyet vagy hasonlót (nike 6.0 stbstb..)
első vagyok. hát nem tudom, nekem ez a véleményem :D
előző: igen, szerintem is 15000ért drága, ennyiért már tud venni 5 olcsóbbat is.
Ha nem növi ki akkor vedd meg,barátnőm is így volt 3 évig ugyanaz az ünneplőscipő jó volt rá és hopp 14 évesen kinőtte :)
És ő is ilyet nézett ki,nekem őszintén nem tetszenek...
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!