Vennél egy ilyen cipőt 13 éves lányodnak? (bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Már nagyon régen ezért rágja a fülemet, még a "majd a saját pénzemből megadom" trükkjét is kijátszotta. Szerintem még nem nagyon neki való de egyre jobban ráhajlok, hogy megvegyem neki...
2011. aug. 31. 13:05
21/37 anonim válasza:
15 ezer nem sok egy cipőért. Gondolkozzatok már. :) Ami 2-3 ezerbe kerül, az olyan is...Amúgy szerintem kérdező, vedd meg a lányodnak, mert semmi gond ezzel a cipővel. Inkább mint hogy 10 centis magassarkút akarjon 13 évesen. :)
22/37 A kérdező kommentje:
14:08
Teljesen egyetértek, inkább veszek kevesebb cipőt de azok jól bírják.
Amúgy volt ilyen stílusú cipője, de az egy picivel "lightosabb" volt (nem vagyok én ősember :-))
2011. aug. 31. 14:13
23/37 anonim válasza:
szerintem ez egy 13 évesnek oké
24/37 anonim válasza:
Nem értem miért divat a korosztályomban..a saru, balerina cipő sokkal jobb..
12L
25/37 anonim válasza:
14:21 kinek ez tetszik, kinek az.. Nekem a balerina cipők, saruk sose voltak olyan kényelmesek mint a deszkáscipők *-*
26/37 A kérdező kommentje:
Hord ő mindenfélét :)
De ősszel nem tudsz saruba járni, ilyen cipőket élőben is láttam, eléggé melegnek és kényelmesnek tűntek, szerintem novemberben amikor még kicsit enyhébb az idő a télinél ez tökéletes. Mert szerintem október-november körül teljesen felesleges a bundás hosszú csizma.
2011. aug. 31. 14:25
27/37 A kérdező kommentje:
Javítás: helyesen saruban
2011. aug. 31. 14:26
28/37 anonim válasza:
29/37 A kérdező kommentje:
Próbáltam neki ilyeneket mutatni, de nem tetszik neki.A lényeg hogy ő jól érezze magát benne!
2011. aug. 31. 14:46
30/37 anonim válasza:
Szerintem vedd, meg neki vagy ha össze gyűjtötte a pénzt rá akkor vegyétek meg nyugodtan.15ezer bár nem kevés pénz ,de ez cipő, és nem fog leesni a lábáról 2 héten belül mint egy olcsó 2000ft-os darab és valószínű ,hogy garancia is van rá legalább 6hónapig ,szóval ha a varrásnál vagy bárhol szétjön(mert hát ugye megeshet) akkor kicseréik.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!