81/94 A kérdező kommentje:
hát igen ő még mindig keresi azt nem tudom hogy a googleba vagy lehet előveszi a töri könyvet ami még életébe nem volt a kezébe és most csodálkozik rá hogy tök jó a borítója :)
2011. szept. 1. 00:04
83/94 anonim válasza:
Kérdezhetek én is egyet? :P
Mit érsz a diplomáddal, ha ugysem tudsz semmit?
84/94 anonim válasza:
És ezt hidd el, nem rossz indulatból kérdezem, csak kíváncsi vagyok. :)
85/94 A kérdező kommentje:
elmondom neked 1.nem tudod honét veszed hogy hülye vagyok 2 nem buktam egyszer sem hanem év vesztes vagyok meg másik suliba jöttem át,ami a városba a legjobb gimi.3.több fizetést kapok és értelmiségi leszek ennyi csupán
2011. szept. 1. 00:07
86/94 A kérdező kommentje:
ja és azt csak megemlíteném hogy már van 2 középfokú nyelv vizsgám angolból és németből,te hányadiknál tartasz?van egy sejtésem hogy 0-nál :)
2011. szept. 1. 00:09
87/94 anonim válasza:
Oké, oké. :D És mit szeretnél csinálni, amiért olyan sok pénzt kapsz?
88/94 anonim válasza:
Amúgy van egy alapfokú latinom és egy középfokú németem.
Gratias amo
89/94 A kérdező kommentje:
reklám marketing szakmanager
2011. szept. 1. 00:11
90/94 anonim válasza:
Mennyibe került apucinak 2 középfokú nyelvvizsga?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!