Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerinted milyenek az óráim,...

Szerinted milyenek az óráim, neked tetszenek? 19/F

Figyelt kérdés
[link]
2011. aug. 26. 23:19
 31/94 A kérdező kommentje:
[link] parancsolj xDDDDD szégyenek vagytok....
2011. aug. 31. 13:11
 32/94 A kérdező kommentje:
csak egy jó tanács,először ne magadból induljatok ki :)
2011. aug. 31. 13:13
 33/94 anonim ***** válasza:
:DDDDDDDDDDDDDDDDD szégyenek? A police-os napszemüveg az ót*ar képminőségtől eltekintve is egy rossz utánzat, ami mellett van egy 50évvel ezelőtti talán eredeti Esprint óra és van még egy óra amiről fogalmunk sincs nekünk szégyenek ,hogy az vajon 100éves lelet-e... Ami egy nagy szar azzal nem kéne felvágni;)
2011. aug. 31. 14:39
 34/94 anonim ***** válasza:

Hát egyetértek az előttem szólóval. Nem magamból indulok ki, azt előre megmondom. De nem gondolod, hogy kicsit gyanús hogy a pár ezer Ft-s órák mellett ott fekszik egy 30-40 ezer Ft-s nap szemcsi meg még egy óra? Ha az ember nem is ért hozzá, akkor is simán felfogja, hogy vagy a Vaterán vetted mind a két hamisítványt az 1 Ft-ról induló liciten, vagy valamelyik internetes oldalon, ahol nagyjából 1000-ért megkaptad.

Ha megpróbálsz felvágni, kérlek ne ezzel próbálkozz. Az óráid pedig egyáltalán nem trendik (bár ezt a kifejezést is csak melegek használják) hanem totál SP-sek.

2011. aug. 31. 15:07
 35/94 A kérdező kommentje:
szemüveg 40 000 ft volt óra 35 őt (esprit) másik egy casio nem hordom karácsonyra kaptam az pedig 26 volt,számlát is lefényképezem esetleg vagy a cipöimet a tommy hilfigerest vagy a lacostétim,pumat 917 et vagy a niket?xDDDDDD irigység sok mindenre képes sajnos fáj ami nekem van nektek nincs
2011. aug. 31. 15:47
 36/94 A kérdező kommentje:
nekem az a furcsa mi ebben ilyen hihetetlen?azért mert jó,és márkás cuccaim vannak miért ne vehetnék fel odm jelly órát?azért mert csak 4 ezer forint???azért vettem ezeket mert untam már a bőrórákat mert szerintem túl szürkék és ezek a színes órák szint visznek az életembe :) ne itt irigykedjetek fogadjátok el amit más megtehet ti nem,ezt abból következtetem le hogy mindjárt azt mondod ohhh ez vaterárol rendelted meg így hamis a szemüveg meg úgy,akkor te még nem láttál eredetit xDDDD az órákat az orexből vettem a napszemcsit pedig a kaposvári gömb optikában :)
2011. aug. 31. 15:55
 37/94 anonim ***** válasza:
Tegyük fel ,hogy elhisszük amit írsz.. De az hogy irigyek vagyunk, kérlek átlátsz hozzánk ,hogy mink van?..mondjuk fura egy család vagytok ,hogy az ajándék mellé még a számlát is odaadják:D De tudod mit fotózd le a cipőidet is a számlákkal együtt és a tvdet is ami gondolom 3D-s LED tv ami vagy 152 cm!:D ritkán nevetek ilyen jókat mint rajtad és az olcsó cuccaidon:D:D
2011. aug. 31. 15:57
 38/94 A kérdező kommentje:
[link] 4 dik az enyém [link] szemcsim amúgy vaterás te is raknál fel a police óráidról képet?:)de csak az eredetikről ám!!
2011. aug. 31. 16:02
 39/94 A kérdező kommentje:
mint emlitem a casio órát kaptam karácsonyra,de az esprit óráét,dobozát és a napszemcsiét nagyon szívesen és ha gondolod az lcd tévém is szívesen lefényképezem xDDDDD köszi a vidám perceket xDDD
2011. aug. 31. 16:05
 40/94 A kérdező kommentje:
látom nem tudtok hozzászólni,mondjuk megértem :)
2011. aug. 31. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!