21/94 anonim válasza:
A lányoknak az tetszik ha egy fiú ilyen órát hord, a fiúknak meg ez nem tetszik. Ez van. Ha vannak normális fiú barátaid nyugodtan hord, ha nincsenek szerezz és utána hord. De a lányoknak ez jön be....
Amúgy a gyúrnál akkor egész tűrhető lenne, de nem a lilás rózsaszínes.
22/94 A kérdező kommentje:
am a policos orásnak üzenem nekem is vannak drága márkás oráim,sőt nekem police napszemüvegem van :9
2011. aug. 27. 18:33
23/94 anonim válasza:
ma 18:33!
Aztakurv@életbetemekkoraübercsászárfaszacsávóvagy.
24/94 anonim válasza:
Hát arról a drága márkás óráról ill. bocsánat órákról is szeretnénk képet látni és csapd mellé a police-os napszemüveget is;)
25/94 anonim válasza:
Ennyi gagyi órából már vehettél volna egy rendeset is. Bizti hogy 19 vagy?
26/94 A kérdező kommentje:
igen 19 vagyok,pill rakom a képet
2011. aug. 28. 21:28
27/94 anonim válasza:
SP rajongó vagy? Ő hord ilyeneket...
28/94 anonim válasza:
Maga az ilyesmi óra még oké, de a Tiédek közül egyiksem tetszik, ráadásul előbb vagy tucat, mint trendi(:
29/94 anonim válasza:
pill, rakom a képet. aha, persze :) eltűntél ám, mint szürke szamár a ködben. gondolom nem véletlen. jaa, és azt a képet kérhetem úgy, hogy a police cuccok mellett ott van mondjuk a lila óra ? ;)))))
30/94 anonim válasza:
Ezzel buktatja le magát az ember. Nem? Azt mondja, hogy már tölti is a képet, közbe meg nem jön semmi. Ilyenkor kitől várja el, hogy higyjen neki? :D
Ennyi erővel: A szüleim most vették meg az első kocsimat. Egy Mercedes Guardian-t. De ugye kép nem kell róla? Mert fényképezőt nem kaptam és a telefonom is bedöglött, szóval ennyi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!