61/94 anonim válasza:
Nem vagy egy nagyvárosi gyerek... :D
62/94 A kérdező kommentje:
nem is akarok az lenni :)
2011. aug. 31. 23:38
63/94 anonim válasza:
csak kérdeztem, látom ott is nagy az uncsi...
66/94 A kérdező kommentje:
középiskola most lesz az uccsó évem
2011. aug. 31. 23:44
67/94 anonim válasza:
Nekem is , és iggen nagyon sz*rok tőle... kezdek félni :D
18/L
68/94 A kérdező kommentje:
elöző kommentelö vagy?
2011. aug. 31. 23:48
69/94 anonim válasza:
a 82% -os... még a legelső oldalra írtam meg most az utolsóra :)
70/94 anonim válasza:
Úr Isten, és én még régen azt mondtam, hogy normális vagy. Hiába, nem minden a külső. :( Korcs ez a világ. Amúgy most 19 évesen ennyire retardált és gyerekes vagy? Mondjuk, ha most mész 12.be, akkor igen :D Gratulálok! Amúgy jó ez a duma, biztos hazudsz... mindenki magából indul, öcsi ;) Ááá, nincs rá szó, mekkora szánalomrakás vagy! A legnagyobb senki itt. De tényleg, olyan igazi nagybetűvel! :))))) Sok sikert a 12.hez, reméljük idén nem buksz és nem kapsz érettségiajándékként megyes BMW-t, saját medencés villát Rózsadomnom! :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!