12/94 anonim válasza:
Az hát, trendi vagy...:D Csak ne csodálkozz, ha betámad 1-2 búza srác, hogy tetszel neki:D
13/94 anonim válasza:
OMG XD FIÚNAK RÓZSASZÍN ÓRA? Biztos valami csőgatyás kis MM fan lehetsz xD
14/94 anonim válasza:
Mivan? XD Átlag ember? Már bocs de felvilágosítanálak hogy te vagy a tucatember...a divatkövető...mert ilyn órával szaladgl mindenki te meg beálltál a sorba és kséz :D egyenóra gratulálok, 5 év múlva meg majd együtt röhögünk milyen b*zis volt a strasszos fülbevalóval a szines csőgatyával meg a V nyakú (egyébként inkább női) pólóval...
15/94 anonim válasza:
xD mégegy díszbu*i xD nagyon divatos hajrá...amúgy miért kérdezted meg ha nem érdekel más csak a tiéddele gyező vélemény?
16/94 Gress válasza:
Ha a b.ziság trendi akkor rendben van.Remélem megver egy-két bőrfejű vagy cigány:)
17/94 anonim válasza:
milyen gáz vagy úr isten :DDD igen, kur.vára trendi vagy. kb. olyan Steiner Kristóf szint. bu.ziiiiiiiiiiiiii. és fogadjunk, nem is tetszik, csak azért hordod, mert "divat."
úr isten, hogy lehet egy 19 éves felnőtt embernek annyi esze, mint egy marék lepkének? .....
18/94 anonim válasza:
Haha langyi? Nézz magadra..
És képzelt én vagyok átlagos egy Police órával, nem pedig te egy 1000 ft szilikon lila órával. Amit minden 2 tini hord. Kis ratyi. :)
20/94 anonim válasza:
"leszarom minek nézz a sok átlag emberke az a fő hogy tudom hogy trendi vagyok :)"
Azért remélem tudod, hogy te vagy az átlag azzal, hogy olyat hordasz, ami divat. Tehát sok embernek van ugyanolyanja, ezzel nem leszel különb, csak átlagos. Logika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!