51/94 anonim válasza:
Jó. Ne bizonyíts. A lényeget szerintem nem csak én vettem le. Szerintem igazából úgy 15-16 éves lehetsz és a nagy unatkozásban a mamiéknál rád jött a feltűnési viszketegség. Egy utolsót ha kérdezhetnék: Ha ennyire látod, hogy ki milyen panellakásban punnyhad és nincs pénze semmire, azt miért nem vetted észre, hogy egy két szintes családi ház hátsó teraszán űcsörögve válaszolgat a kérdéseidre egy 14 éves lány? Ha tényleg olyan fa**a fej vagy, ebbe a hibába nem esel bele.
52/94 A kérdező kommentje:
nem érdekel,pont egy 14 éves csaj mit mond,én 19 vagyok szóval ne kérdő jelezz te semmit ennyiből honnét tudjam hogy te családiházba laksz tuti hazudsz xDDD
2011. aug. 31. 23:06
53/94 anonim válasza:
édes ittenem :D komolyan mondom beleolvasgattam és olyan jót röhögök :)))
Hova tud pár óra vezetni itt....
54/94 anonim válasza:
Higgy amit akarsz. De mond csak, magadról nem akarsz felrakni egy képet?
55/94 A kérdező kommentje:
van már fent :)
2011. aug. 31. 23:20
56/94 A kérdező kommentje:
2011. aug. 31. 23:21
57/94 anonim válasza:
Na én ebben kifáradtam. Jó éjszakát.
58/94 anonim válasza:
köszi nektek, csináltatok egy jó estét :D
ám merre laksz kérdező ?
60/94 A kérdező kommentje:
kaposvár miért?
2011. aug. 31. 23:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!