Szerintetek jó csaj vagyok? Milyen az ízlésem, alakom?
Figyelt kérdés
Folyamatosan töltök fel képeket magamról, kommenteket várok!2011. aug. 22. 22:10
81/98 anonim válasza:
Szerintem nem ismeri, én inkább fb-os képekre tipppelek :)
82/98 A kérdező kommentje:
Látom tényleg nagyon felkapott lettem :) Egyébként felénk nincs olyan meleg( Nem Magyarországon lakom)....
2011. aug. 23. 16:29
83/98 A kérdező kommentje:
"A szépség nem feltétlenül jár gyakorlati haszonnal, mégis úgy keressük, mintha a világ legfontosabb dolga lenne."
2011. aug. 23. 16:34
84/98 A kérdező kommentje:
"A szép arc, mint tavasz virága,
Alig virul, hervadni kezd,
Csak egy szépség van, mely sirig tart,
Mit érzésünk másokra fest."
2011. aug. 23. 16:35
85/98 A kérdező kommentje:
Utóbbiakban 2 merengő képet láthattok rólam...ilyne is kell néha, nemde gyerekek?XD
2011. aug. 23. 16:36
86/98 anonim válasza:
Nagyon nem szép ez tőled kérdező...
Mindenki tudja,hogy csak kamu a kérdés,nem tudom mért nem vallod be...szánalmasak az ilyen emberek...
87/98 anonim válasza:
Hol laksz? Talán Szibériában?
Ideje lenne leállni és megmondani miért szivatod szegény csajt :D
Vagy megvárod a 100 kommentet?:D
88/98 anonim válasza:
most már láttuk ezt az akárkit akit le akarsz járatni nem kell több képet felpakolni, inkább áruld el miért csinálod, az már érdekesebb lenne
89/98 anonim válasza:
Magyar Lady=Hungarian Lady not Hungarist ! Where did you learn your English? I suppose nowhere.
90/98 anonim válasza:
Látom tényleg nagyon felkapott lettem :) Egyébként felénk nincs olyan meleg( Nem Magyarországon lakom)....
Kár, hogy a hátsó bőröndön magyar a felirat " Engedmény 20 "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!