Szerintetek jó csaj vagyok? Milyen az ízlésem, alakom?
Nem azzal van a baj igazából, hogy ilyen alakod. Illetve baj, mert egészségtelen, illetve esztétikai okokból is kellemetlen lehet, de most igazából a legnagyobb baj az, hogy milyen a modorod, illetve, hogy ilyen képeket teszel ki magadról az interneten.
Nem vagyok nádszál karcsú, elhiheted, van rajtam súlyfelesleg, és elég sok hibám van, nem sorolnám fel őket, de ha azt akarod, hogy az emberek őszinte véleményt mondjanak rólad, ne várd azt, hogy azt mondják, hogy "jó csaj vagy", mert ez - így összetéve a modorodat, a kinézetedet - ebben a formában nem így van. Azt akarod, hogy tetsszél másoknak? Próbálj változtatni magadon, és nem elbagatellizálni a dolgokat, mert azzal előrébb nem fogsz jutni. És azáltal, hogy ilyen bunkón, fellengzően és szánalmasan megnyilvánultál, számomra sem lettél szimpatikus, pedig én nem az emberek külső adottságait szoktam nézni, mert nem az a fontos... hanem az, hogy ki vagy te valójában. Te valójában nem vagy semmi, csak el vagy szállva magadtól, és ez senkinek sem jön be...
18/L
Mi ez a stílus,meg mi ez a külső???
Ne haragudj,de ha én így néznék ki én még a "világ elől is elbújnék",nem még,hogy ide kirakod a "csodás" képeidet.
Én a te helyedben elszégyelném magamat és sürgősen változtatnék magamon.
Tulajdonképpen nem is annyira a külsőddel van a baj (bár az is nagyon szörnyű) hanem ezzel a stílusoddal,kommenteiddel.
22 éves felnőtt nő léttedre,hogy írhatsz így?! ("nesze,haverkám,XD,XP)
A kis 13 éves tinik írnak így,vedd már észre...
atyaúristen...
Nőjj már fel!!!!
Nagyon szánalmas vagy.
Jaj és azokon a bikinis képeiden nagyon jót nevettem :D
Én 54-55 kg vagyok,nem még így sem tennék fel nyugodtan magamról bikinis képet,pedig sokkal különb alakom van,mint neked,bocsi.
Először fogy le egy jó pár kilót és majd utána reklámozd magad!!!
Vagy még akkor se,mert egy nem méltó ez egy 22 éves nő létére.
18L
Kicsit elírtam,bocsi:
"Én 54-55 kg vagyok,DE még így sem tennék fel nyugodtan magamról bikinis képet,pedig sokkal különb alakom van,mint neked,bocsi.
Először fogy le egy jó pár kilót és majd utána reklámozd magad!!!
Vagy még akkor se,mert EZ nem méltó ez egy 22 éves nő létére.
ha nagyon akarod
de olyat is tölts fel amin pohárral a kezedben állsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!