Szerintetek jó csaj vagyok? Milyen az ízlésem, alakom?
Olyan vicces vaaaaagy.
Kérünk egy képet pohárral a kezedben, ha nem kapunk, ne várjál normális válaszokat.
"Én voltam ma vásárolni, beleszerettem egy cipőbe, de menni ebbe tuti nemtudnék "------ én is tuti,ilyen kötött pulcsiban meg hosszú farmer nadrágban mennék 35 fokban vásárolni :D :D
Egy kicsit sem feltűnő.
Legalább jól végeznéd a dolgod :D :D
Egyébként kérdezhetek valamit?
Nem tudod kérdező,hogy hol készült ez a fotó,mármint melyik üzletben?
Nem Salgótarjánban? Olyan ismerős...
:) Kamu, de végtére is szórakoztató mert sok a komment :))
Miután kigúnyolják százan, senki nem jön vissza elmesélni az újonnan szerzett spanoknak a vásárlókörútját :)
Kedves kérdező ha meguntad a hülyéskedést és felfedted a dolgot, akkor kérlek áruld el ki van a képen és miért akarod ennyire lejáratni. Komolyan érdekel hogy miért égetsz valamit szénné, abszolút nem cinikusan írom, tényleg kíváncsi vagyok hogy ismered-e a lányt a képekről, vagy csak neten láttad a képeit pl. ehgy blogban és most itt szórakozol vele.
Ami nem baj, utóvégre sokan kommentelnek (én is) tehát a célját elérte, a kérdéseddel foglalkozunk, népszerű topikot viszel :)))
szerintem egy barátnő van a dolog mögött valamin nagyon össze veszhettek
mi az igazi sztori kérdező, áruld el nem fogunk leoltani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!