Szerintetek jó csaj vagyok? Milyen az ízlésem, alakom?
A képeken szereplő lány (ekkora béllel így pózolni) is és TE is kérdező, SZÁNALMASAK vagytok!
Amennyiben mégis egy ember vagy, akkor duplán szánalmas...
Azt mondják, mindegy valaki hogy néz ki, ha van önbizalma megszépül. Én erre mindig azt mondtam hülyeség, mert ha nem jó csajnak van sok önbizalma, akkor az nem megszépül, hanem önértékelési zavara van.
A képen látható lány, sajnos nem is csinos és nem is szép, de kedves arca van. Hiába van sok önbizalma, ettől szebb nem lett, nem tudom eldönteni csodáljam a bátorságát vagy sajnáljam amiért nagyon nem jó helyen látja magát. (a "jó csaj" kategória olyan messze van szegénytől mint Makó Jeruzsálemtől, de tényleg nem bántásból.)
Fuhh ba.szod...lerí a fejedről hogy falusi paraszt vagy már meg ne haragudj.
Amúgy az önbizalmadért meg irigyellek hogy ilyen alakkal bikinis képeket teszel fel a világhálóra...
Amúgy az ízlésed sza.r, az alakod hát...-15-20kg.
Ha meg leakarsz járatni valakit...na hát ő is megéri a pénzét ha ilyen képeket csinál magáról...
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!