Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek jó csaj vagyok?...

Szerintetek jó csaj vagyok? Milyen az ízlésem, alakom?

Figyelt kérdés
Folyamatosan töltök fel képeket magamról, kommenteket várok!
2011. aug. 22. 22:10
 21/98 anonim ***** válasza:
56%
De szánalmas vagy.
2011. aug. 22. 22:25
 22/98 A kérdező kommentje:
Az agyam eldobom gyerekek!Én véleményeket várok, erre meggyanusítást kapok..Hová fajul ez a világ..Édes istenem...
2011. aug. 22. 22:27
 23/98 A kérdező kommentje:
[link] 2011. tél :) Csak hogy necsak bikinis képek legyenek....
2011. aug. 22. 22:28
 24/98 anonim ***** válasza:
70%
Ezeket a képeket most csinálod?
2011. aug. 22. 22:31
 25/98 anonim ***** válasza:
70%

A képeken szereplő lány (ekkora béllel így pózolni) is és TE is kérdező, SZÁNALMASAK vagytok!

Amennyiben mégis egy ember vagy, akkor duplán szánalmas...

2011. aug. 22. 22:32
 26/98 A kérdező kommentje:
A bikinisek maiak igen:) Az utóbbi az téli, de oda is írtam...meg biztos látod, hogy pulcsiban vagyok XD
2011. aug. 22. 22:32
 27/98 anonim ***** válasza:
74%

Azt mondják, mindegy valaki hogy néz ki, ha van önbizalma megszépül. Én erre mindig azt mondtam hülyeség, mert ha nem jó csajnak van sok önbizalma, akkor az nem megszépül, hanem önértékelési zavara van.

A képen látható lány, sajnos nem is csinos és nem is szép, de kedves arca van. Hiába van sok önbizalma, ettől szebb nem lett, nem tudom eldönteni csodáljam a bátorságát vagy sajnáljam amiért nagyon nem jó helyen látja magát. (a "jó csaj" kategória olyan messze van szegénytől mint Makó Jeruzsálemtől, de tényleg nem bántásból.)

2011. aug. 22. 22:36
 28/98 anonim ***** válasza:
84%

Fuhh ba.szod...lerí a fejedről hogy falusi paraszt vagy már meg ne haragudj.

Amúgy az önbizalmadért meg irigyellek hogy ilyen alakkal bikinis képeket teszel fel a világhálóra...

Amúgy az ízlésed sza.r, az alakod hát...-15-20kg.

Ha meg leakarsz járatni valakit...na hát ő is megéri a pénzét ha ilyen képeket csinál magáról...

17/L

2011. aug. 22. 22:38
 29/98 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, nem írtam egy szóval sem,hogy jó csajnak tartom magam..Csak feltettem a kérdést, hogy szerintetek az vagyok-e.Ebben mi oly nagy önbizalom van azt nemtudom felfogni ép ésszel.
2011. aug. 22. 22:39
 30/98 A kérdező kommentje:
Bocs, közben írtak, utolsó előttinek szántam!
2011. aug. 22. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!