Szerintetek jó csaj vagyok? Milyen az ízlésem, alakom?
Ne haragudj, de akinek nincs önbizalma nem tesz fel magáról ilyen pózolós bikinis képeket arccal együtt az internetre......annyi, de annyi lány aki feltesz "szexin-pózolok-alig-ruhában" fotókat, mindig azt írja hogy jaj neki nincs ám sok önbizalma. Most komolyan, ennyire hülyének nézed az embereket? Szerinted van olyan ember, akinek nem sok az önbizalma, és kilógatja a fél mellét az internetre arcával együtt?
Másik jel: aki nem rendelkezik nagy egóval, az azt kérdezi "mit gondolsz rólam" nem azt hogy "jó csaj vagyok?"
Kérlek ne nézd hülyének az embereket, nagyon de nagyon egyértelmű hogy tetszel magadnak. És ezt abszolút társalgási hangnemben mondom, szóval remélem nem bántódsz meg, de én nem dőlök be.
Harmadik jel: azt írod nincs felesleged, csak van mit fogni (vagy valami ilyesmi, nem emlékszem pontosan), holott határozottan van túlsúlyod.
Már csak 1 alma hiányzik a szádból!
Nagyon ronda az alakod, és bár nem kérdezted, de a fejed ,az arcod is nagyon ronda.Itt nem az a kérdés, hogy találunk-e vmi rosszat rajtad, hanem hogy találunk-e VMI JÓT ?! :D
Mi legalább nem töltünk fel bikinis képeket plusz 20kg felesleggel!!
Egyébként mit vársz? Hogy istennőnek emelnek???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!