Miért nincsenek az iskolákban egyenruhák?
Ki áll mellette és ki ellene? Kiváncsi vagyok mindenkinek a véleményére. Kérlek alkossatok érveket és ellenérveket. Kort és nemet légyszíves írjatok és lehetőleg csak normális válaszokat foglmazzatok meg.
Én mellette vagyok. Suli után ugyanúgy fel lehet bármit venni, és így legalább tényleg nem az lenne, hogy kinéznek embereket az öltözködésük miatt. És addig is kiegészítőkkel, sminkkel, hajjal, stb kifejezheti az ember önmagát. Ráadásul én nem nagyon vagyok kíváncsi pl. mások kidobott mellére se. De ez már mellékes.
Szerintem biztos van olyan egyenruha ami normálisan néz ki a husis embereken ugyanúgy mint a 40 kilósokon.:)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Én is elszeretném mondani a véleményemet szóval:
Én mellete szavazom!Mégpedig azért,mert tényleg megszűnne a gyerekek közötti rivalizálás.A testsúlyt illetően,régen is voltak,most is vannak ilyen ruhák,és szerintem a mai modern világban meglehetne oldani azt is hogy tetszés szerint legyen ruha,szoknya,blúz,ing választék,akár színileg is.Az,hogy meg valaki "feszeng" azért,mert egy ünnepélyen bekell öltözni,nem tartom normális dolognak, kérem szépen adjuk meg mindenkinek és mindennek a tiszteletet!
Mellette vagyok.
Az szerintem nem igaz hogy csak rossz helyen vannak cikizések meg piszkálódások a ruhák miatt, mindenhol vannak olyanok akiknek ez nem tetszik, ha kimondják hanem. Meg legalább nem lenne az, hogy fúj az rocker, fúj ez plázar*banc stb, hanem megismered, és kideül.
És nem mellesleg, irigylem a japánokat, nagyon csinik ezek az egyenruhák, ha halkan megjegyezm hogy ott rengeteg hely van ahol irtó mini szoknya a viselet. (tudom mert bnőm volt kint cserediákként :))
Az pedig hogy ducibbaknak nem áll jól....legalább mindenki ráébredne, hogy nem csak a fürdőruha szezon miatt kell aggódni, és lefogynának ha kellemetlenül éreznék magukat. (mert valljuk be, a kövérek 90%a nem betegség miatt olyan amilyen)
20:42-es vagyok.
Még annyit tennék hozzá, aki túlsúlya miatt szenvedne az egyenruha miatt annak legalább lenne annyi akaratereje egy idő után hogy lefogyjon. :) --> kevesebb túlsúlyos ember lenne : D
+ mindig lábat kéne borotválni, rá lennének a lányok kényszerítve hogy adjanak magukra.:D
17/L
Ja, majd ha "kitalálják" hogy legyen egyenruha, az meg senkinek se fog tetszeni, átalakítja stb.
Nem a ruhán múlik a cikizés, "kinézés" meg egyebek. Az, hogy az erősebb elnyomja a gyengét, mindig így lesz, öltözzenek akármilyen ruhába.
Én mellette lennék. Egyrészt mert így nem néznék ki azokat, akiknek nem telik márkásabb ruhákra. Mindenhol van ilyen és ez a kiközösítettnek akkor is rosszul esik, ha mondogatjuk, hogy "ez az élet rendje". Másrészt meg szerintem az iskola nem az önkifejezés helye, nem divatbemutató és sokszor tényleg jobb lenne egy egyenruha a divatból kilógó derekak, tangák és kibuggyanó mellek helyett, mivel ezek azért a jóízlés határát erősen feszegetik.
A lányoknak pedig nem kéne feltétlenül szoknya, főleg nem ilyen mini. Itt egy példa: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!