Mit gondolsz arról, hogy az iskolákban nincs fűtés?
Szégyen, szégyen, szégyen!
Én csak azt nem értem, hogy az önkormányzatok hogyan tudtak így eladósodni, hogy a kötelező rezsire sem telik.
Én egy költségvetési cégnél dolgozom (pénzügyi területen), kicsi rálátással rendelkezem a költségvetés tervezésére. Az előző évi "felhasznált" víz,gáz,fűtés következő évre fordítandó összegét tervezik, akkor most hogyan lehet, hogy ezekkel a költségekkel -milliós összegben- tartoznak az önkormányzatok? Amennyiben ezek fedezetét sem kapják meg, akkor hogyan lehet élni egy településen?A gyerekeké a jövő, úgy, hogy lehetetlenné teszik képzésüket, fejlődésüket, egészségüket?
2011-ben itt tart az ország, szégyen.....
"Mi költekezünk, valaki (a bank, a gázművek stb.) meg fizesse meg. "
Nem, nem barátom, nem mi költekezünk, hanem az állam, de a végén mi fizetünk, mert azt azért nem gondolja senki, hogy a gázszolgáltatók veszteségesek lesznek. Minden át lesz hárítva az adófizetőkre. Nem témába vág, de paralell példa, hogy a környékünkön lévő cigánycsaládok többszázezres közműtartozásait kifizette pár évvel ezelőtt a helyi önkormányzat. Itt is az adófizetők oszptak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!