Mit csináljak, hogy "egyedi" legyek?
16/L vagyok.
Az az érdekes, hogy nekem legtöbbször az tetszik, amia divat. Mármint, tegyük fel, hogy bejött a bőrdzseki. Nekem is nagyon megtetszett, szerettem volna. Aztán, ha helyette más jönne a divatba, egyből nekem is az tetszene, és nem a dzseki. Vagy régen mindig trapézszárú nadrágban jártam. Bejött a cső, már nem hodok trapézt, cikinek is éreztem egy ideig a trapézt, meg már nem is annyira a favritom. SZóval mit tegyek, hogy ki tudjam alakítani a saját ízlésem, és ne mindig az tetszen, ami a divat, és ne addig tetszen, amíg tart a divatja?
Lehet az, hogy ez az önbizalomhiányosságomból ered, vagy a kissebbségi érzetemből?
Kérlek adjatok tanácsot, hogy megtaláljam önmagamat.:)
Talán előbb alakítsd ki önmagad belülről.
Amíg egy trendmajom szélforgó vagy, és kívül-belül bizonytalan, addig nem leszel egyedi semmiben, mert mitől is lennél ugye...
Mondjuk nem vagy elkésve semmivel, talán úgy 20 éves korára jut el oldáig a legtöbb ember, hogy előbb gondolja végig, mi az, ami jól áll és tetszik NEKI, mint hogy mások mit fognak gondolni róla.
Azt meg, hogy mitől lesz valaki egyedi, valóban nem egy olyan oldalon kéne kérdezni, ahol a válaszokat akárki elolvashatja és magáévá teheti az ötletet. XD
Tuodm, köszi a válaszodat. De akkor mégis hova fordulhattam volna?:)
Tudom, hogy önmagamat kellene kialakítani, és nem szeretnék "trendmajom" lenni, csa ez nem könnyű feladat. Elég nehéz magamat is kialakítani, döntésképtelen is vagyok, így amit mondjuk mások jónak látnak, gyakran én is azt látom jónak..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!