Indulok egy versenyen "A jégkirálynő" címmel. És ötleteket szeretnék hogy milyen extrém téli öltözetben legyek? Jöhetnek képek is.
szerintem is ilyen fehér,ezüst,meg ilyen hideg szineket használj
és a múszempilla legyen ilyen nagyon hosszú :)
meg ha akarod,műkörmöt is vehetsz
szerintem a masni nem annyira jó választás,mert a jágkirálynőről sokaknak az jut eszébe,hogy egy ilyen rideg,komoly nő ... és ahhoz túl kislányos vagy nem tudom....szóval nem illene hozzá a masni :/
de pl egy fehér rózsa a hajadba :D
a ruhád meg szerintem legyen minél ilyen vékonyabb,olyasmi mint amit az egyik válaszoló belinkelt,hogy az alja olyan szőrös :D
nekem eddig ennyi jutott eszembe
13l
jah és bocsi,hülyén fogalmaztam :D
szóval olyasmi legyen a ruha,amit belinkelt az egyik válaszoló,csak az alja legyen szőrös :) de amúgy olyan is lehet,mint a képen
Én kevesebb ezüstöt használnék, mert az nagyon mű:)
Helyette inkább hófehér púdert, és világoskéket pirosító helyett, szájra is és szemre is:) Ha van fehér szempillaspirálod az sem rossz. Ha szőke a hajad, az a legjobb. Hosszú? Rövid? Milyen?
Frizurának nekem ilyesmi ugrik be:
Ezüst díszekkel, fehér vagy kék kövekkel. Gyöngyök is mehetnek.
Ruha...óó, úristen de varrnék ilyenhez ruhát...
Fehér kesztyű mindenképp...soksok tollat, tollat, gyöngykivarrást és csipkét használnék a jelmezhez...acélmerevítős fűzővel, abroncsos szoknyával...
Mindenképpen kifelé álló, hatalmas gallért, vállakat csinálnék, apró összefűzött derekat, és széles, de inkább hátrafele hosszú szoknyát.
Egyébként hol lehet ilyenen indulni?!
hosszú, egyenes haj, nagy műszempillák, szemre smink: [link] és mondjuk kék rúzs.. valamivel meg elintézhetnéd, hogy fehéres legyen az arcod...:)
ruhának meg hosszú fehér vagy világoskék csillogó ruha ;)
nekem egyből a Narnia krónikái c. filmből a fehérruhás gonosz-boszi jutott eszembe..
google a barátod, meríts ötletet a nőből..xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!