Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit csináljak, hogy "egyedi"...

Mit csináljak, hogy "egyedi" legyek?

Figyelt kérdés

16/L vagyok.

Az az érdekes, hogy nekem legtöbbször az tetszik, amia divat. Mármint, tegyük fel, hogy bejött a bőrdzseki. Nekem is nagyon megtetszett, szerettem volna. Aztán, ha helyette más jönne a divatba, egyből nekem is az tetszene, és nem a dzseki. Vagy régen mindig trapézszárú nadrágban jártam. Bejött a cső, már nem hodok trapézt, cikinek is éreztem egy ideig a trapézt, meg már nem is annyira a favritom. SZóval mit tegyek, hogy ki tudjam alakítani a saját ízlésem, és ne mindig az tetszen, ami a divat, és ne addig tetszen, amíg tart a divatja?

Lehet az, hogy ez az önbizalomhiányosságomból ered, vagy a kissebbségi érzetemből?

Kérlek adjatok tanácsot, hogy megtaláljam önmagamat.:)

2011. júl. 26. 12:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

simán hordhatsz olyan cuccokat amik most divatosak, nem az a lényeg, hanem hogy változtass rajta, hogy másnak ne legyen olyan

nézegess külföldi oldalakat, esetleg találsz olyan darabokat amik itthon nem annyira elterjedtek és tetszenek

2011. júl. 26. 12:21
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Felvehetsz nyugodtan olyan cuccokat amik divatosak de vidd bele a saját egyéniségedet. Mondjuk egy sima felsőt kombinálj olyan dolgokkal amik tetszenek és így biztos nem jön az utcán veled szembe egy összeállítás. Szerintem ettől lesz valaki egyedi :))
2011. júl. 26. 12:23
 3/13 anonim ***** válasza:
29%
szurasd szét a fejed, járj mindenhogy csőnadrágban, legyen a hátadra tetoválva a hello kitty, ne felejtsd a converse cipőtől egyéniség leszel, és persze mindenhol mutogasd a 150, de inkább kétszázezres mobiletelefonodat.
2011. júl. 26. 12:29
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :D

Akkor okés. CSak furcsálltam, hogy mindig amint valami kimegy a divatból, egyből már kevésbé tetszik. De akkor majd kombinálom egy két dologgal.:)

3. válaszoló, inkább kihagyom :DDD Igazad van, úgy egyedi lennék, de inkább nem :D

2011. júl. 26. 12:34
 5/13 anonim ***** válasza:
68%
mondjuk ne itt kérdezgesd, hogy mitől leszel egyedi.
2011. júl. 26. 12:36
 6/13 anonim ***** válasza:
80%
Egyelőre nem tudsz mit csinálni. Ahhoz, hogy megtaláld a saját, egyéni stílusod, először meg kell ismerkedned minél több stílussal. Szerencsére igen gyakran változik a divat, így rövid idő alatt sokat megismerhetsz. Így idővel meg fogod találni azt, ami neked való. Abból kiindulva, azt finomítgatva tudod idővel kialakítani a saját stílusod. Bár egyébként ha megvan a stílus, azt utána össze lehet hangolni a divattal, szóval a kettő nem zárja ki egymást :)
2011. júl. 26. 12:39
 7/13 anonim ***** válasza:
75%

Ha itt kérdezed, már nem leszel egyedi és egyéniség, mert más mondta meg mit csinálj.

Az egyéniség a személyiségedből jön, hogy úgy öltözöl ami passzol HOZZÁD. Ha más mondja meg, aki ráadásul nem is ismer, akkor nem egyedi leszel hanem kismajom.

2011. júl. 26. 12:42
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Tudom, hogy nem itt kellene megkérdeznem, de nem nagyon tudtam, vagyis voltam tisztába ezzel a témávak, bocsánat.

Tudom, hogy személyiségből jön, csak az a bibi, hogy én ebben is bizonytalan vagyok magamban, néha másnak adom ki magam, szóvl értitek, így elég nehéz.

Mindenkinek köszönöm a válaszokat, majd lehet a sok stílus kipróbálása után tényleg megtalálom magamat.

Köszi mégegyszer, ment a zöld kéz mindenkinek.

2011. júl. 26. 12:57
 9/13 anonim ***** válasza:

ezeket nézegesd :)

[link]

[link]

2011. júl. 26. 14:23
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :D A lookbook-ot szoktam, de a másikról még nem hallottam. Köszönöm, hogy belinkelted!:)
2011. júl. 26. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!