Mit csináljak, hogy "egyedi" legyek?
16/L vagyok.
Az az érdekes, hogy nekem legtöbbször az tetszik, amia divat. Mármint, tegyük fel, hogy bejött a bőrdzseki. Nekem is nagyon megtetszett, szerettem volna. Aztán, ha helyette más jönne a divatba, egyből nekem is az tetszene, és nem a dzseki. Vagy régen mindig trapézszárú nadrágban jártam. Bejött a cső, már nem hodok trapézt, cikinek is éreztem egy ideig a trapézt, meg már nem is annyira a favritom. SZóval mit tegyek, hogy ki tudjam alakítani a saját ízlésem, és ne mindig az tetszen, ami a divat, és ne addig tetszen, amíg tart a divatja?
Lehet az, hogy ez az önbizalomhiányosságomból ered, vagy a kissebbségi érzetemből?
Kérlek adjatok tanácsot, hogy megtaláljam önmagamat.:)
simán hordhatsz olyan cuccokat amik most divatosak, nem az a lényeg, hanem hogy változtass rajta, hogy másnak ne legyen olyan
nézegess külföldi oldalakat, esetleg találsz olyan darabokat amik itthon nem annyira elterjedtek és tetszenek
Köszi a válaszokat :D
Akkor okés. CSak furcsálltam, hogy mindig amint valami kimegy a divatból, egyből már kevésbé tetszik. De akkor majd kombinálom egy két dologgal.:)
3. válaszoló, inkább kihagyom :DDD Igazad van, úgy egyedi lennék, de inkább nem :D
Ha itt kérdezed, már nem leszel egyedi és egyéniség, mert más mondta meg mit csinálj.
Az egyéniség a személyiségedből jön, hogy úgy öltözöl ami passzol HOZZÁD. Ha más mondja meg, aki ráadásul nem is ismer, akkor nem egyedi leszel hanem kismajom.
Köszi a válaszokat :)
Tudom, hogy nem itt kellene megkérdeznem, de nem nagyon tudtam, vagyis voltam tisztába ezzel a témávak, bocsánat.
Tudom, hogy személyiségből jön, csak az a bibi, hogy én ebben is bizonytalan vagyok magamban, néha másnak adom ki magam, szóvl értitek, így elég nehéz.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat, majd lehet a sok stílus kipróbálása után tényleg megtalálom magamat.
Köszi mégegyszer, ment a zöld kéz mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!