Hogy legyek stílusos?
-csőnaci,karcsúsított pólók,toppok,pulcsik
-ápolt,rendezett,formára vágott haj
-divatos cipő,csizma
-esetleg:körömlakk,szemcerka,alapozó/púder/korrektor,szempillaspirál,szájfény/ajakápoló(inkább ajakápoló)
stylist vagyok segítek neked ha szeretnéd
írj privibe
első vagyok
először is nem azt mondtam,hogy sminkelje magát,hanem azt,hogy ESETLEG sminkelheti magát ha szeretné,és ez nemsok smink,tulajdonképpen az ajakápoló nem smink,csak jót tesz, púdert.alapozót ilyesmit meg csak akkor kell ha problémás a bőre....a szemcerka és a spirál meg szerintem bőven belefér ezért nem kéne leszavazni,amúgy meg 16 évesen a legtöbb lány sminkel,sőt van olyan aki 12-13 évesen kezdi,szerintem ennyi belefér 16 évesen ha jól érzi magát...
A stílusos nem ugyanaz mint a divatos.
Nézegess divat stílusokat, vagy nézd meg, hogy öltözik a kedvenc sztárod, (színész, énekes, bárki), milyen zenéket hallgatsz, és azon is gondolkozz mik a kedvenc ruhadarabjaid, miben érzed kényelmesen magad, vagy ki az akinek a ruháit szeretnéd viselni, akinek a bőrébe bújnál.
Ez lassú folyamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!