Hogyan legyek egyedi?
16 éves vagyok,és látom hogy a korombeliek mennyire egyformák,mindenki tök ugyanaz,csak más-más testben.Öltözködésileg csőgatya,színes póló,bőrkabát,tornacsuka,abból is inkább a konzerv,meg a nagy kézitatyó,légynapszemüveg.Én nem akarok csak egy lenni a sok közül,ezért is kérdezem,hogy szerintetek mi az egyediség titka?Akár öltözködésileg,akár viselkedésileg.
16L
Igen, valóban minden csaj így öltözik. Szerintem csak úgy tudsz egyedi lenni, ha nem nagyobb bevásárlóközpontokban vásárolsz, hanem turkálókban. Olcsóbb is és sok jó dolgot lehet kifogni.:) Ezeket a ruhákat feldobhatod különböző kiegészítőkkel.
Szerintem amúgy azért néz ki minden csaj így, mert a boltokban is csak ezeket a ruhákat lehet kapni. Tegnap is bementem egy kínaiba, csőgatyán kívül másféle nadrágot nem is lehetett kapni. Teli volt a bolt bőrkabátokkal, meg pár szövetkabát volt. Tehát a boltokban sincs nagy választék. Ezért néz ki mindenki ugyan- úgy.:S
Első válaszoló úgy látszik,hogy nem tud olvasni.
A másodiknak köszönöm:)
Kedves 21:58!
Az első választ már kitörölték:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!