Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan legyek egyedi, különleges?

Hogyan legyek egyedi, különleges?

Figyelt kérdés

Nem tudom mi áll jól,olyan tipikus farmeres-pólós-tornacsukás lány vagyok,most persze télen bokacsizmát hordok,de így is olyan semmilyen vagyok.Milyen ruhákat kéne hordanom,hogy sminkeljem magam?

15L

2010. jan. 2. 22:02
 1/5 anonim válasza:
32%
15évesen? Sehogy ne sminkeld magad. És mielőtt leoffolnál, neked teszek jót, 30évesen úgy fogsz kinézni, mint egy 50éves, tönkre teszi a bőröd, és így hogy olyan akarsz lenni, mint a többség(20kiló vakolat), így egyáltalán nem különleges leszel, hanem tucattermék.
2010. jan. 2. 22:18
 2/5 anonim ***** válasza:
25%
Nézegess street fashion oldalakat, onnan gyűjthetsz ötleteket. :) Pl: [link]
2010. jan. 2. 22:41
 3/5 anonim ***** válasza:
84%
az se rossz, amit az előttem szóló linkelt, de mégjobb, ha ehhez hasonlóakat nézel csak külföldit. pl london street fashion, new york street fashion vagy akármi. Külföldön sokkal egyedibben és szabadabban öltözködnek általában, szóval onnan elleshetsz pár dolgot. Amúgy meg turkálókban, vagy akár anyukád szekrényében nagyon sok jó (vagy felújítható) egyedi cuccot találhatsz - és olyan majdnem tuti hogy nem lesz másnak!
2010. jan. 3. 00:36
 4/5 anonim ***** válasza:
84%
szerintem a kiegészítőkkel variálhatsz sokat. pl egy sima pólót nem önmagában hordasz, hanem veszel rá egy kis mellényt meg egy kendőt a nyakadra, vagy egy inget és alul megkötöd meg egy hosszú nyakláncot vagy rá veszel egy másik topot meg kitűzőket/brosst vagy felraksz egy hangsúlyos övet, így biztos nem jön veled szembe teljesen ugyanaz a szerelés
2010. jan. 3. 10:25
 5/5 anonim ***** válasza:
89%
10:25ös vagyok, a sminkelést szerintem ne bonyolítsd túl, meg gondolom a suliban sem néznék jó szemmel:) bőven elég egy kis korrektor a pattanásokra, szempillaspirál meg egy kis halvány barna szemhéjpúder tudod hangsúlyozni természetesen a tekinteted, anélkül, hogy feltűnő lenne, ehhez mehet egy kis szempillaspirál meg egy kis szájfény/labello. Vagy simán húzd ki a szemed feketével (azért ne túl vastagon:))
2010. jan. 3. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!