Nőhetek még? 20 vagyok, tudom, természetes módon nehézkes lenne, de mégis? Valami sport, különleges diéta, ilyesmik?
Azt mondják az okosok, hogy 24 éves korig nőhet az ember. Na már most lehetséges, de nem biztos.
Én azt tanácsolom, hogy kezdj el valami sportot, legyen az csak egy fitness vagy akár egy mozgalmasabb dolog, a lényeg, hogy élvezd. Így amellett, hogy sportolsz, egészségesebb is leszel, formálódik az alakod és még tetszhetsz is magadnak(:
Kb 0 az esélye, a legtöbb csaj már általánosban eléri a végleges magasságát, utána már max 1-2-3 centi.
Ez a 24 éves korig meg még a fiúknál se nagyon igaz 18 felett már mi se növünk nagyon...
utolsó hülyeséget írtál abban,hogy általánosban eléri a végleges magasságot és utána meg 2-3 centit nő. Úristen -.-'
Sok embert ismerek akik általánosban alig nőttek később meg látványosan megnőttek.Szerintem kedves kérdező vegyél fel magassarkút és sportolj,mert kevés esély van rá,hogy még nőni fogsz.De hidd el így is jól nézel ki ahogy vagy. Sok sztár alacsonyabb nálad és mégis imádják őket a pasik.
pl:vanessa hudgens
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!