Hogy vegyem rá a barátnőmet feszes és dekoltált felsők
viselésére?
Figyelt kérdés
A barátnőmnek gyönyörű melle van, imádom, de úgy öltözik, mint egy apáca, zárt, magas nyakú blúzok, hosszú szoknyák, esetleg nadrágok. Szeretném, ha mások is látnák, milyen szépek a kedvesem mellei. Hogy lehetne rávenni a bátrabb öltözködésre. Elutasít minden rábeszélést, azt mondja, ő ilyen, szemérmesnek nevelték, nem szereti a mutogatós ruhákat. elkeseredett F
Mellesleg nem ízléstenek, pláne nem emos cuccokról van szó, hanem egy konszolidált fiatal NŐ! 23 éves nőről, nem 14 éves csitriről van szó!!!!
És a srácot mi zavarja: az hogy a HAVEROK mit szólnak... hát azok bekaphatják a ...... meg a kérdező is.
2011. júl. 22. 12:34
32/36 anonim válasza:
Te nem értettél meg engem .Okés hogy nem emos cuccokról van szó , nem is ezt mondtam , hanem hogy a barátjának nem tetszik !... ha neked nem tetszene ahogy a barátod öltözik és monjuk kiröhögnék a barátnőid sztem neked se esne jól:O...
2011. júl. 22. 13:02
33/36 anonim válasza:
Ha a barátnőim kiröhögnék ez őket minősítené.
Pl. én sem vagyok 100%-ig elégedett a barátom öltözködésével, de sosem erőltetném rá a saját ízlésem.
Önálló érett felnőtt ember, azt viselje amiben felszabadult, amiben jól érzi magát.
2011. júl. 22. 13:28
34/36 anonim válasza:
Vegyétek már észre, hogy a kérdező csak provokálásból csinálja ezt az egészet! Nem lennék meglepődve, ha nem lenne semmilyen barátnő, akár azt is el tudom képzelni, hogy nem is egy pasi írogat. Szerintem csak unatkozik, és próbálja hergelni a népet. Hagyjátok. A válaszokból is látszik, hogy nem is érdeklik a kommentek.
2011. júl. 25. 10:29
35/36 anonim válasza:
Egy szép nő bármilyen ruhában szép, nem kell ahhoz miniszoknya meg dekoltált felső. Ne beszéld rá, hogy olyat hordjon, amiben nem érzi jól magát.
Gondolom akkor is így öltözködött, amikor megismerted. Akkor nem zavart?
2011. aug. 4. 15:15
36/36 anonim válasza:
Vegyél neki egy olyan felsőt vagy szoknyát ami neked tetszik. Vagy felveszi vagy nem. De ez minden amit tehetsz. Én sem öltöznék másképp a barátom kedvéért, és ugyanígy nem akarom megváltoztatni a barátomat, pedig nekem sem tetszik ahogy öltözik, mindig csak farmer+egyszínű ing. De ha neki így jó, elfogadom. Mások véleménye meg ki a francot érdekel?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!