Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szeretném fehérneművel meglepn...

Szeretném fehérneművel meglepni a barátnőmet. Hogy találjam ki a méretét?

Figyelt kérdés
Csak néhány hete vagyunk együtt, a kapcsolatunk egyelőre csak flört szintű, de most lesz a szülinapja. Olyat hord, amiben nincs címke, ezért nem tudom titokban megnézni abban, amit ledob. Az is kizárt, hogy megkérdezzem, mert akkor nem meglepetést. Persze nagyjából be tudom lőni, a kosármérete C-s, de 70-es, vagy 65-ös, honnan tudjam? Bugyiméretben kb. 36-38, de melyik? Kicsit venni is elég gáz lenne, de túl nagyot meg pláne!
2010. júl. 3. 12:09
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem a barátnőd mérete a 75 B vagy 80 B a leírtak alapján. Itt vásárolj neki fehérneműt.

[link]

2010. júl. 3. 12:23
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi. A márka meg a fazon már fix, csak a méretben nem vagyok biztos :)
2010. júl. 3. 12:28
 3/8 A kérdező kommentje:
Most látom, hogy B-t írtál. Ha valamiben biztos vagyok, az a C-s kosár. Az összes eddig barátnőm közül kimagaslik a méretével, szóval ezt az egyet meg tudom ítélni ;)
2010. júl. 3. 12:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem tudod megkérdezni a legjobb barátnőjét vagy valami? Lehet, hogy voltak együtt vásárolni, vagy mittudomén, és tudja.
2010. júl. 3. 12:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Milyen testalkatú ? MErt akkor belehetne lőni a háta körméretét, ha már a kosárban biztos vagy. 65/C-s mell nem hiszem hogy lenne, mert 65-ös melltartót a 12-13 évesek szoktak hordani.
2010. júl. 3. 14:16
 6/8 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy a 65 tényleg túl kicsi. Nem nagyon emlékszem már, hogy régen milyet vettem a csajaimnak.
2010. júl. 3. 14:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát, ha 36- 38- as a mérte akkor inkább 75 C. A 70 is túl vékony lenne.

Persze célszerű lenne megkérdezni egy barátnőjét.

Olyat vegyél neki ami rugalmas anyagú, mert így ha kell kicsit nyúlik az anyag és esélyes, hogy jó.

Amúgy szerintem ha bemész az üzletbe és a lányt körülírod (vagy lehet, hogy lesz ott hasonló alakú vevő vagy eladó) akkor könnyű dolgod lesz.

Mindenesetre őrizd meg a blokkot és kérdezz rá, hogy ha mégsem jó az ajándék lehet- e cserélni (mert higiéniai okokból fehérneműt nem nagyon cserélnek).

2010. júl. 3. 14:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, már megvan. Futás után a kocsimban felejtette a sportcuccát, persze kicsit rásegítettem. Lehet, hogy nem a leglovagiasabb megoldás, de nem vette észre, és lesz meglepi :) 75C melltartó, 36-os bugyi.
2010. júl. 3. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!