Hogyan lehetne rávenni a barátnőmet, hogy öltözködjön nőiesebben?
Figyelt kérdés
eleinte csinosan, nőiesen öltözködött, de mostanában leszokott róla, és nagyon nem jön be a stílusa. am nagyon szeretem, de ha az utcán meglátom, nem jönne már be:( szeretném, ha nem így lenne. próbáltam vele beszélni erről, vettem is már neki pár nekem (és neki is, együtt vásároltunk) tetsző ruhát de nem hordja őket (vagy persze akkor, amikor én nem látom...(!):S Mit lehetne tenni??2010. dec. 17. 21:16
1/10 anonim válasza:
de most miért te szabod meg hogy mit hordjon?? ha abba érzi jól magát akkor hagy hordja már azt. OMG! milyen barátnő vagy h megakarod változtatni?
2/10 anonim válasza:
Milyen ruhákat hord most, és milyet szeretnél, hogy hordjon?
4/10 anonim válasza:
Sajnos ezzel én is így vagyok: de ebben az esetben én vagyok a lány, aki már csak ritka alkalmakkor ad magára. Szerintem mondd el a bnődnek nyugodtan, hogy te azt szeretnéd, hogy adjon magára, mert nagyon csinos, és nagyon jól állnak neki azok a ruhák, (ne fikázd azokat, amikben most jár), hanem mutasd meg a szekrényében, hogy melyik igazán csini. Vegyél neki karácsonyra csini rucit, sminket, stb, és mondd, hogy vegye is fel.
5/10 anonim válasza:
Jelentem 3,5 éves kapcsolatban élek, és sikerült már komoly előrehaladást elérni, most már szoknya, szép csizma, rendes nőies felsők, régen meg farmer, sportcipő, kapucnis pulcsi :) Szóval nem reménytelen. Ki kell fejezni az igényeidet, de nem elvárás szinten, inkább azt kell kiemelni, mennyire jól állna neki. És hogy egy ilyen szép lányt szinte bűn elrejteni a kényelmesség alá...
6/10 A kérdező kommentje:
24 évesek vagyunk. Mostanában állandóan sportosan öltözködik (sportcipő, sima farmer, stb.), ami nekem nagyon nem jön be, szeretném, ha csinosabb lenne. Sokszor próbáltam beszélni vele erről, van amikor azt mondja, hogy majd igyekszik csinosabb lenni, van amikor megsértődik, van amikor tudomást se vesz az egészről, de az a lényeg, hogy nem történik változás. Pedig szereti az ilyen ruhákat, mert korábban mindig szoknyákban, magas sarkú cipőkben járt, és mostanában is vettem neki ilyeneket, örült nekik, de nem veszi fel őket:(
2010. dec. 18. 22:15
7/10 anonim válasza:
Szerintem a barátnőd teljesen biztos benne, hogy szereted és nem érzi úgy, hogy bármit is kelljen tennie azért, hogy csodáld - rem érted mire gondolok. De ha magától észreveszi, hogy neked jobban tetszenek a nőies (más) nők, előbb-utóbb csak zavarni fogja és tesz is valamit azért, hogy tudassa veled hogy ő számodra az egyetlen nő. Rem tudtam segíteni!
8/10 A kérdező kommentje:
És szerinted ezt hogyan kellene finoman a tudtára adnom? Forduljak meg minden csinosabb nő után?:)
2010. dec. 23. 10:06
9/10 anonim válasza:
Én már attól is kiakadtam hogy a barátom elkezdte bámulni Dukai Regina félpucér képét. Igaz, hogy szerinte egy elég buta nő, de azért baromira zavart. :)
10/10 anonim válasza:
Ne fordulj minden csinosabb nő után, hanem menjetek plázába: most már nagy leárazások vannak, válasszatok ki együtt csinibb rucikat neki!
BUÉK egyébként:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!