Hogyan vehetném rá a barátnőmet, hogy hajlandó legyen fürdőruhát felvenni?
Az a baj, hogy nagyon kellemetlen, ahogy egy nagyobb társasággal elmegyünk nyaralni, és ő tetőtől talpig felöltözve (rövidnacihoz cicanadrágban!!!) kuporog a parton. Persze ez oké lenne, ha jól érezné így magát, és azt mondja, hogy oké, de nem ez látszik rajta.
Azt mondja, hogy felemásak a mellei és azt szégyelli, de ez hülyeség, meg olyanokat, hogy ronda a combja, meg mittudomén. A csaj egyébként kb 165 cm magas és 45-50 kiló közt lehet, szóval jó alakja van...
Szerintem hülyeség amit csinál, és eléggé kellemetlen is a többiek előtt, akik kérdezgetik, hogy miért nem jön be a vízbe fürdeni, miért öltözik be ennyire, vagy beteg-e.
Szóval idén rá szeretném venni, hogy normálisan viselkedjen... Egyébként 22 éves, szóval ez nem valami tinikori hülyeség ami elmúlik...
Én is hasonló gondokkal küzdöttem (küzdök még sokszor ma is), nekem bőrbetegségem van ami a végtagjaim felületén a legnyilvánvalóbb, ezért még 30fokban is képes vagyok hősszúujjút felvenni, hogy ne vegyék észre. Ez talán testkép zavar, ami pszichológiai eredetű, biztosítsd róla, hogy nincs benne semmi furcsa, vagy semmi csúnya sem, esetleg kérd meg, hogy lefényképezhesd fürdőruhában, és mutasd meg neki, hogy nem csúnya, ha mások fényképével összeveti, már nem biztos, hogy látni fogja a különbséget. Vagy nem tudom mennyire vannak oda érte a fiúk, de egy barátnőmnek úgy adták vissza az önbizalmát, hogy leszólítottak egy csomó srácot, hogy randizna-e vele, és 10ből 9 azt mondta igen.
Az önbizalmát kell erősíteni, és hogy senki nem fogja megszólni, vagy megbámulni, mert másabb egy kicsit a teste. Egyébként így leírni könnyű, de szörnyű, ha az ember ilyen helyzetben van, mert rám is nagyon nehéz volt hatni, és teljesen sosem múlik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!