Mivel győzzem meg a barátnőmet, hogy elvigye a lányát? :-)
Én a lányommal megbeszéltem amikor még 12 éves volt,hogy elmegyünk kozmetikushoz,és kipróbáljuk a gyantát.Tetszett neki az ötlet,mivel nem sok szőr volt neki,nem is fájt neki annyira.Szerencsére már még kevesebb szőr van neki.
A barátnőm viszont nem szeretné elvinni a lányát,ill. szeretné is meg nem is,valami indokot kéne mondanotok,bár nem értem hogy ez miért nem elég,hogy a 15 éves lányomnak már alig van szőre.. :)
Kétlem :-)
Mitől lenne csúnya ? :)
Hát lehet, hogy anyagilag nem állnak úgy... azért nem mindenki teheti meg, hogy havonta több ezret otthagyjon ilyenekre.
Amúgy tényleg a lányt kéne megkérdezni.
Sztem ha a lány szeretné, akkor simán el lehet menni ilyen korban. Meg azt is érdemes lenne megnézni, hogy cikizik-e a suliban, és ha igen, akkor hogy viseli. Mert ha a lányt nem érdekli az egész, jobb magára hagyni... attól még, hogy most a szőrtelen test a menő, sztem nem igénytelen az sem, aki a saját döntéséből nem szőrtelenít.
De ha korábban elkezdi, semmi baja nem lesz tőle. Én is 12 évesen kezdtem (mondjuk az én szőröm sűrűn, gyakran és erősen is nő), nem lett a bőrömnek tőle semmi baja, max. egy kicsit lett sűrűbb a szőr a felső combom hátsó részén, de ennyi. Meg ha tervezi a lány meg anyuka a szőrtelenítést, akkor nem egy hátrány, ha előbb megszokja a fájdalmat.
Köszönöm :)
Hát igen,az én lányom is mindig megköszöni.
Hát,nem állnak rosszul,tudom,mivel a barátnőm :-)
Majd még holnap beszélek Vele.
Nem hinném hogy cikizik,de figyelj: most az jobb,ha elkezdi borotválni,és erős szőre lesz ? Szerintem nem :)
Mégegyszer köszönöm nektek :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!