Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy vegyem rá a barátnőmet...

Hogy vegyem rá a barátnőmet feszes és dekoltált felsők viselésére?

Figyelt kérdés
A barátnőmnek gyönyörű melle van, imádom, de úgy öltözik, mint egy apáca, zárt, magas nyakú blúzok, hosszú szoknyák, esetleg nadrágok. Szeretném, ha mások is látnák, milyen szépek a kedvesem mellei. Hogy lehetne rávenni a bátrabb öltözködésre. Elutasít minden rábeszélést, azt mondja, ő ilyen, szemérmesnek nevelték, nem szereti a mutogatós ruhákat. elkeseredett F
2011. júl. 21. 13:50
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

Az én barátom is mindig kritizálja a ruháimat. Pedig trendin, divatosan öltözöm és nem kevésbe kerül a ruházkodásom :))

Mindig forgatja a szemét amikor meglátja mit viselek.

Én meg leszarom.

Ja, 5,5 éve együtt vagyunk, van gyerekünk, együtt élünk..... nem változtam át a kedvéért.

Én sem erőltetem rá azt ami nekem tetszik. Öltözzön ahogy neki jó.

Biztos menő lennél a haverok együtt egy mindent kirakó ribikével, de inkább barátnőt cserélj, ne a lányt akard megváltoztatni.... már csak a lány érdekében is hagyd hogy keressen egy NORMÁLIS, ELFOGADÓ fiút, aki így szereti.

Mert a lány ízlésével nincs baj, a Te értékrendeddel viszont igen.

2011. júl. 21. 17:26
 22/36 A kérdező kommentje:

Na jó, hagyjuk most a felsőket. A melleket látványosan kitenni tényleg közönséges, de egy egészen kicsi dekoltázs vagy egy picit passzosabb blúz még nem lenne a világvége, megtehetné a kedvemért. Mindegy, a felsői olyanok, amilyenek. Zártak, bők.

De vajon az normális, hogy egy bombajó lábú fiatal lány ilyen szoknyákat hordjon?

http://www.youtube.com/watch?v=EEVyJskTxf0

Szuper futóművekkel szabad ilyen szoknyákban járni?

2011. júl. 21. 17:46
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Azt hord ami neki jól esik és kész.
2011. júl. 21. 18:01
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszenek azok a szoknyák, csinosak.
2011. júl. 21. 18:43
 25/36 A kérdező kommentje:

Ilyenekkel van tele a szekrénye otthon:

[link]

[link]

[link]

2011. júl. 21. 23:25
 26/36 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg tőle, hogy szégyenli-e megmutatni magát mások előtt, mert ha igen, akkor az okokat kell megtalálni. Nekem például csúnya a bőröm, de soha senki nem szólt meg miatta, de én akkor is 30fokban hosszú ujjúban voltam, mert nem bírtam magam elfogadni, sok időbe telt mire leküzdöttem a dolgot.

De lehet, hogy úgy nevelték, hogy bűn ha kilátszik valamije, és ezért nem mer merészebb dolgokat hordani, akkor meg kell értetni vele, hogy nem az (bár ha az ágyban levetkőzi a gátlásait akkor nem lehet nagy baj).

A 3. lehetőség, hogy ezek a ruhák tetszenek neki, (meg kell hagyni nagyon ízlésesen és stílusosan öltözködik), és nem fog miattad sem stílust váltani, akkor rá kell hagynod a dolgot.

2011. júl. 22. 00:04
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem marha jó ezeknek a felsőknek a szabása! Nekem tetszenek, csak mondjuk más anyagból. Fogok is varrni magamnak hasonlót.
2011. júl. 22. 01:26
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

*Félek, hogy a haverok azt veszik le az öltözködése alapján,

A haverok miatt "tartod" a barátnőt, vagy magad miatt?

Én úgy rúgnám ki a pasimat egy ilyen beszólás után, hogy a lába nem érné a földet.

2011. júl. 22. 09:28
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

A lány nagyon ízlésesen öltözik. Szépek ezek a zsabós blúzok....

De te miért akarod itt ismeretlenül is lejáratni???

Miért várod azt hogy majd itt mindenki azt mondja hogy igazad van és szegény te akit a szolidan öltöző csaja éget a nagyrabecsült haverok előtt....

Szakíts vele. Mert te nem is szereted.

2011. júl. 22. 09:58
 30/36 anonim ***** válasza:
41%
hülyék vagytok mind! attól mert nem tetszik neki ahogy öltözik a csaja mért ne szeretné ?-.-' sztem ti se vágnátok jó képet hozzá ha a pasitok mondjuk elkezdene emo-snak öltözni (már ha nem volt az előtte is) biztos megpróbálnátok hatni rá nem ? de attól még szeretitek!...okés itt más a helyzet mert a kérdező úgy jött össze a lánnyal hogy annak már volt egy stílusa ami nem tetszik a kérdezőnek..nemtom miért baj ha megpróbálja rábeszélni a csajt "szebb" ruhákra.. nekem se tetszenek ezek a blúzok...
2011. júl. 22. 12:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!