Hogy vegyem rá a barátnőmet feszes és dekoltált felsők viselésére?
Az én barátom is mindig kritizálja a ruháimat. Pedig trendin, divatosan öltözöm és nem kevésbe kerül a ruházkodásom :))
Mindig forgatja a szemét amikor meglátja mit viselek.
Én meg leszarom.
Ja, 5,5 éve együtt vagyunk, van gyerekünk, együtt élünk..... nem változtam át a kedvéért.
Én sem erőltetem rá azt ami nekem tetszik. Öltözzön ahogy neki jó.
Biztos menő lennél a haverok együtt egy mindent kirakó ribikével, de inkább barátnőt cserélj, ne a lányt akard megváltoztatni.... már csak a lány érdekében is hagyd hogy keressen egy NORMÁLIS, ELFOGADÓ fiút, aki így szereti.
Mert a lány ízlésével nincs baj, a Te értékrendeddel viszont igen.
Na jó, hagyjuk most a felsőket. A melleket látványosan kitenni tényleg közönséges, de egy egészen kicsi dekoltázs vagy egy picit passzosabb blúz még nem lenne a világvége, megtehetné a kedvemért. Mindegy, a felsői olyanok, amilyenek. Zártak, bők.
De vajon az normális, hogy egy bombajó lábú fiatal lány ilyen szoknyákat hordjon?
http://www.youtube.com/watch?v=EEVyJskTxf0
Szuper futóművekkel szabad ilyen szoknyákban járni?
Kérdezd meg tőle, hogy szégyenli-e megmutatni magát mások előtt, mert ha igen, akkor az okokat kell megtalálni. Nekem például csúnya a bőröm, de soha senki nem szólt meg miatta, de én akkor is 30fokban hosszú ujjúban voltam, mert nem bírtam magam elfogadni, sok időbe telt mire leküzdöttem a dolgot.
De lehet, hogy úgy nevelték, hogy bűn ha kilátszik valamije, és ezért nem mer merészebb dolgokat hordani, akkor meg kell értetni vele, hogy nem az (bár ha az ágyban levetkőzi a gátlásait akkor nem lehet nagy baj).
A 3. lehetőség, hogy ezek a ruhák tetszenek neki, (meg kell hagyni nagyon ízlésesen és stílusosan öltözködik), és nem fog miattad sem stílust váltani, akkor rá kell hagynod a dolgot.
*Félek, hogy a haverok azt veszik le az öltözködése alapján,
A haverok miatt "tartod" a barátnőt, vagy magad miatt?
Én úgy rúgnám ki a pasimat egy ilyen beszólás után, hogy a lába nem érné a földet.
A lány nagyon ízlésesen öltözik. Szépek ezek a zsabós blúzok....
De te miért akarod itt ismeretlenül is lejáratni???
Miért várod azt hogy majd itt mindenki azt mondja hogy igazad van és szegény te akit a szolidan öltöző csaja éget a nagyrabecsült haverok előtt....
Szakíts vele. Mert te nem is szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!