Miért kap folyamatosan rosszindulatú megjegyzéseket az, aki márkás ruhákat hord?
Wow, 30 válasz nem számítottam ennyire, de köszönöm mindenkinek!! :)
Különben Budapesten lakom és nem azért veszek meg valamit, mert van rajta márkajelzés, hanem évek óta megszoktam, hogy a plázákban vásárolok és ott márkás ruhák vannak.... bemegyek a boltokba és ami megtetszik azt megveszem. Szerencsére megtehetem, a szüleim sokat dolgoznak (de nem vagyunk milliomosok, csak szeretek igényesen kinézni).
Arról is volt szó, hogy kinek mi számít márkának, az én esetemben pl. tegnap így voltam felöltözve a suliban (NEM hivalkodásból írom, csak mint kérdés felmerült és arra válasz!!!): fekete Pepe Jeans farmer blézer, piros rövid ujjú Hugo Boss póló, fekte Retro farmer, arany színű Tommy Hilfiger balettcipő, arany-bronz színű Nike táska, Swarovski fülbevaló
egyiken sincs nagy, feltűnő márkajelzés mégis kaptam az általános beszólásokat :S
LOL! sok hűhó semmiért...
a lényeg az hogy a ruha legyen tiszta, ép és ízléses.
Ha azért megszólnak hogy márkás ruhákban jársz egyszerűen irigyek.Hát nem tudom de én inkább arra néznék furcsán aki szakadt, ízléstelen,büdös ruhákba jár:D
Komolyan nem értek sok embert...jah és ezért ne hogy már ne vedd fel a márkás ruháidat..
Jó ha pl. felvágsz velük stb. akkor más a helyzet,de az írásodból ítélve tök normális vagy és nem vagy beképzelt:)
Arról meg nem tehetsz hogy van pénzetek...most aki megteheti hogy jobb cuccokba járjon..nyilván nem fog kínaiba vásárolni,ezt mindenki bevallhatja.
Amúgy mi egyáltalán nem vagyunk gazdagok,de azért nekem is a legtöbb ruhám márkás DE nem azért mert most rajta van a márka név,hanem mert egyszerűen csak a jobb boltokba találok olyan ruhát magamnak ami tetszik,ha hiszitek ha nem.Nekem a kínai is tökéletesen megfelelne ha lenne olyan ami tetszene,de olyan ízléstelenek egyes ruhadarabok ott...jó néha azért ott is találok valamit,de nem sűrűn sajnos. :S
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!