Miért kap folyamatosan rosszindulatú megjegyzéseket az, aki márkás ruhákat hord?
Húú...köszi a sok választ, nem gondoltam, hogy ilyen nagy vitát váltok ki ezzel az egyszerű kérdéssel! :D
De tényleg, köszönöm, hogy írtatok, és igyekszem majd nem foglalkozni mások irigy vagy bármilyen negatív véleményével és jól érezni magam a ruháimban! :)
lehet tenyleg irigykednek..
de ismerek olyat aki nagyon bekepzelt es felvag azzal hogy neki sok penze van es markas cuccokaban jar csak...
ha kiismernek az emberek es tenyleg jofej vagy meg kedves akkor bizti abba hagyjak.. mert ha emgtyeheted es ezekbe erzed jol magad akkor miert ne ?!?!
07:58-nak szo szerint idezek: "...Volt egy fekete Emporio Armani koktel ruham es minosszesen egyszer volt rajtam mert nem elte tul a tisztitast,..."
Nem is ez a lenyeg, aki valoban hivalkodik a markas dolgaival,az ne csodalkozzon,ha megszoljak, ha meg enelkul is megteszik,azt probalja meg elengedni a fule mellett!
Sztem az a hülyeség hogy itt ojat montok h ha a márkásat is kinába csinájják akk ugyanojan mint amit kinaiak vesznek
Nem az országhatárok húzzák meg mijó, mi nem.
Teljesen más eljárással készülnek.
pensze van 1-2 kivétel mikor a márkás sz.r, az öregek is ezt mondják mer vkivel 1x megtörtént és akk asziszik mdig uyg van. kinait meg veszel másnap 1 boholy az egész.
Most ezt nemazé mondom mer gazdag vok a kínai minőséget is magamon tapasztaltam
Szerintem azért szólnak be, mert sznob vagy. Az manapság már teljesen normális, ha valaki cipőt 20ért, pólót 8ért vesz stb. Csak nem mindegy, hogy hányszor egy héten, és nem mindegy hogy neked a márkás egy nike cipőt vagy egy hugo boss boxert jelent. Dolce gabbana is márka, meg a springfield is.
Nekem van ilyen haverom, aki vesz egy cipőt 60ért és ezt onnan tudom, hogy a cipősdobozát a cimkével berakja a szobájába jól látható helyre, úgy hogy mindenkinek kiszúrja a szemét a cimke rajta.
Esetleg az is beszólás tárgyát képezheti, ha akár egy olcsó márka is legyen, de kizárólag onnan öltözködsz, tele vagy a felirataival.
1x-is akik ilyet mondanak PARASZTOK,
2x-is nekik biztos NINCS ilyen,
3x-is biztosan NAGYON KéNE olyan nekik!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!