Miért kap folyamatosan rosszindulatú megjegyzéseket az,
aki márkás ruhákat hord?
Figyelt kérdés
Nem kihívó, hivalkodó ruhákról van szó, és nincs is rajtuk 10 cm-s márkajelzés. Csak jó minőségű, igényes, divatos ruhák amik nekem tetszenek és jól érzem magam bennük és ilyeneket a márkás üzletekben találok és nem minden héten ugyanazt a párat veszem fel. Ez miért baj az emberek 99%-ának?? Miért kell emiatt egy nap 20-szor beszólni? Ennyire irigyek lennének az emberek? Lehet ez ellen tenni valamit? Rosszul esik, hogy mindenhol ez alapján ítélnek meg. :( 18/L
Irigység...Meg manapság a turkáló meg a kínai a divat!Az emberek bele se gondolnak,hogy mennyivel célszerűbb venni egy minőségi darabot 5 évre,mint egy kínait egyre!A használt, turkálós cuccokról meg inkább nem nyilatkozom...
2009. márc. 29. 19:07
12/38 anonim válasza:
Nah akkor egyszer és mindenkorra véssük be: A TURKÁLÓ NEM EGYENLŐ A HASZNÁLTAL! Sőt nem egyszer találni külföldi árral ellátott darabot...még azt se vették le róla...AMúgymeg ha valakinek jó hogy megveszi a minőségi ruhát 5 évre 10000 forintért, miközben megvehetné a minőségi ruhát 5 évre 500 forintért, akkor nyugodtan...!
2009. márc. 29. 19:42
13/38 anonim válasza:
az egyik bnőm vett 1 polot a new yourkerbe vmi 4000 ft-ért... első mosás után kinyult... én vettem 1 ugyanolyan polot kinaiba... azota is hodom (kb 5 honapja) és képzeld.. hülyeség h a márkás ruhák jobbak...
2009. márc. 29. 20:19
14/38 anonim válasza:
Nem rosszból mondom,de az originál Nike központja Kínában található meg...
A másik dolog,ha valaki beszól neked az originál ruháid miatt akk nyugodtan kössél te is bele h neki nem telik márkás ruhákra.
2009. márc. 29. 21:53
15/38 anonim válasza:
Az igazan gazdag emberek nem foglalkoznak a markakkal, csak az `ujgazdagok`!
En nem nezem,h minek mi a markaja, ami megtetszik megveszem. Volt egy fekete Emporio Armani koktel ruham es minosszesen egyszer volt rajtam mert nem elte tul a tisztitast, de van vmi no name (valoszinleg torok) ruham ami ugyanolyan mint uj koraban!
Egyedul sminkben es arcapolo dolgokban nezem,h mit veszek, mert azoknal erzezheto a kulonbseg. ( Mondjuk ezeknel is pl. az olcsobb Clinique krem jobb mint a ketszer annyiba kerulo Lancome ).
Egy igazi stliusos, apolt no jol nez ki markajelzesek nelkul is!
2009. márc. 30. 11:30
16/38 anonim válasza:
Nyugi, ezért szóltak már be nekem is :D
Osztálytársnőm szerint a többiek együtt én is egy mmp vagyok (;
mmp=márka mániás p!csa
Jeeee :D
Nem kell az ilyenekkel foglalkozni. Irigység az egész csak.
2009. márc. 30. 21:41
17/38 anonim válasza:
nem hujeseg hogy a markas cuccok jobbak,mert igenis jobbak!!!csak minden anyagnak megvan hogy hany fokon szabad mosni,a poliesztert gepbe nem szabad mert kinyulik!!!ha pamut akkor lehet,de ha draga meg nem jelenti azt hogy markas!!!
2009. márc. 31. 07:16
18/38 anonim válasza:
Utolsonak...Nem mosast irtam, hanem tisztitast, nem veletlenul...
Mellesleg kinek, mit jelent a markas, van akinek a Mayo Chix is egy markas dolog, nekem pl nem.
2009. márc. 31. 10:16
19/38 anonim válasza:
"ha draga meg nem jelenti azt hogy markas!!!"
Én inkább ezt vallom: hogy márkás nem jelenti, hogy drága.
2009. márc. 31. 11:55
20/38 anonim válasza:
Kb másfél éve kaptam énis rá a márkákra, főleg azért mert megtehetem, meg mert rájöttem hogy inkább megveszem 5-10 ezer forintért a minőségi pólót mint a kínaiba az 1500ftos pólót amit kb 5ször felhúzok és elnyúlik. Engem nem bántanak nyílvánosan, de sajnos az van hogy a suliba nem tudok beszélgetni rendesen a csajokkal, mert ők kínaiba járnak én meg nem, és ha mondok vmit hogy én ennyiért láttam ezt és ezt, és megakarnám venni, mindjárt furcsán néznek rám, mintha legalább azt mondanám hogy a kukából szedem a ruháimat. Irigyek, és ő vezetik ezt le hogy inkább fikáznak. Az ilyennek ne foglalkozz. Én nem szégyenlem hogy van pénzünk, az én szüleim megdolgoznak érte keményen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!