Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Megnéznek az utcán mostanság,...

Megnéznek az utcán mostanság, és megesik, hogy megjegyzéseket is kapok. Nem tartom magam kihívónak, se szépnek. Miért van ez? 17L

Figyelt kérdés
Jó idő van, ezért mostanság, ezért fekete leggings-et hordok, ilyen cipővel [link] . hosszú felsővel. Nem sminkelem magam annyira (alapozó, púder, szempillaspirál, pici szemceruza).
2011. márc. 24. 19:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Jaj de kis hiú vagyok...űűű

engem is megnéznek, na és? Örülj neki!

2011. márc. 24. 19:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Engem is pedig már középkorú vagyok!!!
2011. márc. 24. 19:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Biztos, mert az emberek (főleg a pasik) elszoktak a kabát nélküli lányok látványától, és az első lengébben öltözködők zsebelik be a legtöbb bókot!
2011. márc. 24. 19:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy ezért néznek meg titeket, mert csúnyák vagytok!

Vagy rosszul öltözködtök vagy morzsás a szátok vagy bármi!

2011. márc. 24. 19:43
 5/7 anonim ***** válasza:
utso:DDD
2011. márc. 24. 19:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát óvodán kívül hordva ezt a cipőt én is megnézném... Sőt, ha épp olyan napom van, még szólok is, hogy elfelejtettél cipőt váltani. XD

Amúgy a férfiak már csak ilyenek, én akkor kapok tuti beszólásokat, füttyögést, ha a kicsit alulműveltebbek gyűjtőhelyére tévedek, ahol csordában állnak a hülyegyerekek. -.-" Nem igazán veszem bóknak igazából, de műveltebb körökben nem szokás ismeretleneknek beszólogatni.

2011. márc. 24. 20:31
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
"Műveltebb körökben nem szokás", de "ha olyan napod van, te is megteszed". Nice one. :)
2011. márc. 25. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!